Evy prematuur geboren met 34 weken, ZGT Almelo, neonatologie, sondevoeding

Evy

Evy prematuur geboren met 34 weken, ZGT Almelo, neonatologie, sondevoeding

Van de ouders:

”Ineens was ze er, na 34 weken zwangerschap. Niemand had dit zien aankomen, omdat de zwangerschap probleemloos was verlopen. Het was dan ook even erg schrikken, gelukkig kwam onze prachtige Evy gezond ter wereld.

De eerste dagen van haar leven heeft ze laten zien hoe sterk ze is en deed de afdeling neonatologie verbazen. Ontzettend blij met haar komst, maar vooral bezorgd waren wij zoveel mogelijk bij haar. Uiteindelijk mocht Evy over naar de afdeling medium care waar wij heel goed zijn geholpen als nieuw gezin met een te vroeg geboren baby. Het was moeilijk voor ons om haar te zien aan monitoren en met de sonde maar inmiddels zijn we er aan gewend.

We zijn dankbaar dat Tessa mooie foto’s heeft gemaakt van de periode in het ziekenhuis, die voor ons toch voelde als een rollercoaster. Inmiddels zijn we thuis met Evy, ze krijgt nog sonde voeding maar wij zien haar elke dag groeien en hebben er vertrouwen in dat zij hier ook snel klaar mee zal zijn. Verder gaan we heerlijk genieten van onze mooie en sterke dochter!”

——————

Van de fotografe:

“Ik mocht op bezoek komen bij Evy en haar ouders in het ZGT Enschede. Het is een prachtige, sterke dame, wat ziet ze er mooi uit. Ze is bovendien omringd door liefde, ze heeft geluk met deze papa en mama die volledig voor haar klaar staan. Ze groeit als kool en ik heb inmiddels vernomen dat Evy fijn thuis is bij haar ouders. Ik wens ze veel geluk samen thuis en in de toekomst!”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.