Merlijn prematuur geboren met 36 weken, Elkerliek ziekenhuis, zwangerschapsvergiftiging, CTG

Merlijn

Merlijn prematuur geboren met 36 weken, Elkerliek ziekenhuis, zwangerschapsvergiftiging, CTG

Merlijn, geboren op 9 maart om 23.17 uur.

’s-Ochtends had ik mijn afspraak bij de verloskundige. Ik voelde me goed, maar ik had een hoge bloeddruk. Dus werd ik doorgestuurd naar het ziekenhuis. Mama blijkt een zwangerschapsvergiftiging te hebben. Papa haalde me op, Milène had logopedie en oma bleef bij haar. Toen we in het ziekenhuis aankwamen werd ik aan het CTG apparaat gelegd. De gynaecoloog kwam en die zei dat mama moest blijven en dat jij zo snel mogelijk gehaald zou worden. Mama werd gecontroleerd op ontsluiting en ja, al 2 cm. Even afwachten, maar er werd toen toch besloten om weeën opwekkers te geven. Toen werd jij geboren. 2185 gram en 45 cm.

In het ziekenhuis kregen we bezoek van opa en oma en opa, je peetoom en peettante. Natuurlijk ook de allerbelangrijkste persoon, je trotse grote zus! Elke middag, die je in het ziekenhuis lag kwam ze met papa mee.

14 Maart, op de verjaardag van opa, kregen we de shoot van Stichting Earlybirds. ’s-Avonds kreeg je helaas een sonde in, omdat je de flesjes niet op kreeg. Je was geel en dat kostte heel veel energie.

16 Maart werd mama uit het ziekenhuis ontslagen, maar gelukkig mocht ik bij jou op de kamer blijven. 24 Maart mocht ook jij naar huis. 2435 gram en 47,5 cm. Nu, na 2 maanden ben je 4080 gram en 52 cm!

Wij houden onwijs veel van je,
Mama (Shirley)
Papa (Richard)
Zus (Milène)

————————–

Van de fotografe:

Lieve Shirley, Richard, Milène en Merlijn, Het was heel fijn om in een, voor jullie zo stressvolle tijd, een klein lichtpuntje te mogen geven. Wat mooi om te zien, dat Merlijn het zo geweldig doet! Ik wens jullie een heel mooie toekomst samen.

Warme groet en een knuffeltje voor Merlijn, Mieke.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.