Evi

Evi
Woensdag 25 juni ging ik op bezoek bij een heel lief klein mini meisje genaamd Evi. Haar mama had bij mij al een Newbornshoot geboekt, maar helaas ging deze niet door. Tijdens de laatste echo kwamen ze er achter dat Evi een groeiachterstand had en erg klein was. Het gevolg hiervan was dat ze met spoed gehaald moest worden door middel van een keizersnede. Enorm schikken voor de ouders!

Ik heb de ouders geattendeerd op de Stichting en aangegeven dat ik ook bij hen in het ziekenhuis langs kon komen. Heel fijn dat ik op deze manier hen toch mooie foto’s kan bieden tijdens deze eerste dagen. Het is een geboren modelletje, want naast dat ze een mooi fijn gezichtje heeft begon ze ook gelijk te lachen bij de eerste foto! Evi is verder helemaal gezond, alleen moet ze nog even wat groeien maar dat komt vast goed!

Caroline en Edwin, ik hoop jullie over een tijdje nogmaals te zien maar dan lekker thuis. Ik ben benieuwd of Evi dan lekkere spekbeentjes heeft gekregen. Heel veel sterkte en succes de komende tijd.

Liefs, Malou

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.