Djelena prematuur geboren met 29 weken en 2 dagen, UMC Maastricht, sonde, weeenremmers, knuffelen

Djelena


Djelena prematuur geboren met 29 weken en 2 dagen, UMC Maastricht, sonde, weeenremmers, knuffelen

Van de ouders:

Djelena is 22 januari geboren. Ze was toen 29 weken en 2 dagen oud. Het was voor mama en papa een complete verrassing dat onze spruit al eerder kennis wilde maken met haar papa en mama.

Mama kreeg vroegtijdige weeën en moest met spoed naar het ziekenhuis. Wee remmers hebben haar 5 dagen kunnen uitstellen om geboren te worden. Maar daar kwam ze dan. Alles zat erop en eraan. Veel ondersteuning om te ademen had ze niet nodig. Na wat ups en downs werd ze na 3 weken overgeplaatst naar het ziekenhuis in Heerlen. Lekker dichtbij het huis van haar ouders.

Nog even een paar weekjes flink groeien en ze mag eindelijk mee naar huis. Mama en papa zijn helemaal verliefd op jou en super trots dat je het zo goed doet.

Dikke kus,
Deborah en Robert

————————-

Van de fotograaf:

Lieve Djelena,

Vandaag mocht ik jou fotoshoot namens Stichting Earlybirds verzorgen. Wat ik zag is onvoorwaardelijke liefde van je papa en mama voor jou en een trotse grote zus en broer. Heerlijk lag je te slapen, fijn bij papa en mama knuffelen en hier en daar een lief lachje. Ik wens jullie veel liefde en geluk voor de toekomst, groei maar goed lieve Djelena, dan mag je snel mee naar huis.

Liefs, Vinanda

1 antwoord
  1. Robert
    Robert zegt:

    Hoi hier de papa van djelena ze doet het goed.af en toe nog wat alarmpjes maar dat hoort er nu eenmaal bij. Onze prinses Is bijna 2 k ??super mooie fotos zijn heel erg blij .met het resultaat .
    Heel veel liefs van ons allemaal

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.