Djaé

Van de ouders

Hallo stoere Djaé

29 december 31+2 heb ik in de ochtend de verloskundige gebeld omdat ik een beetje last had van menstruatiekrampen. De verloskundige is toen bij ons thuis langs gekomen heeft onderzoek gedaan en heeft ons uiteindelijk toch doorgestuurd naar Rijnstate Arnhem met de gedachte dat ik misschien een blaasontsteking zou hebben. Eenmaal in het ziekenhuis bleek ik toch al 1 cm ontsluiting te hebben. Ik zou naar het Radboud in Nijmegen gestuurd worden omdat ze daar de betere zorg zouden hebben voor als ik zou bevallen. Helaas hadden ze in Nijmegen op dat moment geen plek en ben ik doorgestuurd naar Isala Zwolle.

Tijdens het wachten op de ambulance heb ik ook al een spuit gehad voor de longrijping. 9 uur ‘s avonds was ik in Zwolle aangekomen. Toen was het tijd om te gaan slapen en zouden ze me om half 5 wakker maken want dan zou ik nog een prik krijgen voor de longrijping. Dat is niet helemaal gelukt want om half 3 ‘s nachts zijn mijn vliezen gebroken. Ik heb toen de CTG omgekregen en had ondertussen ook al weeën, op de CTG was te zien dat Djaé de weeën niet zo goed kon opvangen en dat zijn hartslag omlaag of omhoog ging. Daardoor is er besloten om een spoed keizersnede te doen. Djaé is toen om 05:26 geboren en liet gelijk goed van zich horen. In minder dan 24 uur is er dan ook al zoveel gebeurd en is het allemaal zo snel gegaan waardoor bij ons het besef er nog niet was.

Djaé heeft 10 dagen in Zwolle gelegen op de Nicu en mocht toen eindelijk over geplaatst worden naar Arnhem. Het ging echt met de dag steeds beter met hem en hij zette super grote stappen. Hij heeft toen nog 4 weken in Rijnstate gelegen en mocht toen eindelijk mee naar huis. Hij heeft wel nog de sonde, maar drinken uit de fles doet die ook al onwijs goed.

Wij zijn nu heerlijk thuis met zijn drietjes aan het genieten en nog steeds alles wel een plekje aan het geven na alles wat er is gebeurd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.