Dieck prematuur 32 weken weeenremmers

Dieck

Dieck prematuur 32 weken weeenremmers
Al een aantal dagen had ik klachten van mijn onderrug en mijn bekken. Niets vermoedend dacht ik dat het de bekken waren omdat ik daar al vrij vroeg in de zwangerschap last van had. Het werd te erg dat ik er niet meer langer mee door kon lopen. Ik had ‘s avonds de verloskundige gebeld en van haar moest ik even mijn urine laten testen op een blaasontsteking, maar dat had ik niet dus weer richting huis.

‘s Nachts werd de pijn zo erg dat ik er niet meer van kon liggen of zitten, lopen dat ging nog. ‘s Morgens heb ik meteen de verloskundige gebeld en ik moest langs komen op de praktijk daar kwamen wij erachter dat ik al 4 centimeter ontsluiting had maar dat mocht nog niet want ik was 31 weken en 5 dagen zwanger. Met een noodgang naar het ziekenhuis en daar aan de weeënremmers.

Vanuit het MST Enschede werd ik met een ambulance naar het Isala in Zwolle gebracht. Daar heb ik 2 dagen aan de weeënremmers gelegen omdat mijn partner nog niet terug was in Nederland (hij zit voor zijn werk in Zweden). Toen hij terug was mocht ik van de weeënremmers af en op 26.06.2016 is onze zoon Dieck geboren met een gewicht van 2030 gram. Op dezelfde dag mochten wij weer naar het MST Enschede want in Zwolle was er geen plek meer voor Dieck.

Dieck maakt het goed en is op 01.08.2016 ontslagen uit het ziekenhuis en is nu heerlijk thuis.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.