Didem prematuur 31 weken

Didem

Didem prematuur 31 weken

Mijn kleine prinsesje werd 9 weken te vroeg geboren, hiermee heeft ze ons allemaal laten schrikken. Nadat ze 3 dagen in de couveuse in het WKZ te Utrecht had gelegen, werd Didem overgeplaatst naar het Antonius ziekenhuis in Nieuwegein.

Hier lag ze nog in de couveuse op de dag dat Esmeralda een fotoreportage kwam maken van Didem. Op deze dag mocht ik haar voor het eerst in bad doen… Wat een bijzonder moment en ook dit heeft Esmeralda vastgelegd.

Mede door Earlybirds heb ik prachtige foto’s van mijn kleine prinses en ligt Didem sinds 27 juni in een glazen wiegje. Ze doet het heel goed en ze weegt inmiddels al 2200 gram. Hopelijk is ze snel bij mij thuis.

Namens Didem en mij heel erg bedankt voor de fotoshoot.

*************

De fotograaf:

Ik mocht de shoot verzorgen voor Didem, toen ik aan kwam stonden de artsen op het punt een echo te maken, maar het apparaat deed het niet. Didem mocht voor het eerst in bad, dus een supermooie ervaring voor mama en het kleine mooie meisje.

Didem wat was je wakker, je keek met prachtige grote ogen en die mooie bos met haar rond wat er allemaal stond te gebeuren, ook werd je even gewogen en wauw, de twee kilo tik je al aan! Meisje wat doe je het goed en zo klein als je bent zo goed en mooi volg je je mama met die mooie kraal oogjes. Hoop dat je zo doorgroeit meisje en dat je snel met mama mee naar huis mag, jullie zijn beide kanjers!!
Misschien tot ziens,

Groetjes Esmeralda

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.