Daylen prematuur geboren met 32 weken, keizersnede, IVF, ontsluiting, weeenremmers, longrijping, CPAP

Daylen

Daylen prematuur geboren met 32 weken, keizersnede, IVF, ontsluiting, weeenremmers, longrijping, CPAP
Daylen

Afgelopen dinsdag 29 nov was ik in het ZGT Almelo bij Daylen en zijn mama’s Cynthia en Jannie. Daylen is met een keizersnee geboren toen hij 32 weken was.

Jannie en Cynthia hebben een jarenlang IVF traject afgelegd. 6/11 kreeg Cynthia ineens buikpijn en in het ziekenhuis aangekomen bleek zij al 10 cm (!) ontsluiting te hebben. De vliezen waren nog niet gebroken maar het was duidelijk dat Daylen vond dat hij lang genoeg had gewacht! Weeënremmers hielpen eigenlijk niet en Cynthia kreeg ook longrijpers. Daylen bleek in stuit te liggen en er werd besloten Daylen via een keizersnee geboren te laten worden. Het ging dus allemaal razendsnel. Cynthia heeft alles bewust kunnen meemaken en zag Daylen door een doorzichtig scherm geboren worden, heel mooi.

Daylen moest gelijk huilen en alles leek goed, maar later had Daylen toch wat moeite met ademhalen en moest hij voor kort aan de CPAP. Maar daarna bleef alles eigenlijk goed gaan en als Daylen voldoende kan drinken dan mag hij lekker met mama Cynthia en Jannie naar huis. Voor Cynthia kan dat trouwens niet snel genoeg gaan want zij is de hele dag samen met haar zoon in het ziekenhuis en verlangd er erg naar weer thuis te zijn.

Toen ik foto’s nam waren oma en tante ook aanwezig. Daylen is omringd door liefdevolle mensen en dat gaat straks thuis helemaal goed komen. Daylen is een schattige jongen en mocht die dag in badje. Daarna was hij best moe en ging weer snel slapen…..weltrusten Daylen! Daarna nog wat foto’s gemaakt van een paar leuke spulletjes: schattige zilveren schoentjes, een kerstbal met naam, enz.

Bedankt dat ik er mocht zijn voor de foto’s en ik wens Daylen, Cynthia en Jannie namens mijzelf en Early Birds heel veel geluk samen.

Lieve groet,
Perry Paulissen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.