Daan prematuur geboren emt 34 weken en 4 dagen, keizersnede, sonde, neonatologie, buidelen

Daan


Daan prematuur geboren emt 34 weken en 4 dagen, keizersnede, sonde, neonatologie, buidelen

Op donderdag 14 maart is onze prachtige zoon Daan middels een keizersnede ter wereld gekomen. Ik was toen 34 weken en 4 dagen zwanger.

Door een bloeding ben ik naar het ziekenhuis gegaan, waar al snel bleek dat mijn placenta losliet. Hierdoor was een keizersnede direct nodig. Om 12 uur is er besloten dat er een keizersnede zou plaatsvinden, om 12.15 lag ik op de OK en om 12.47 is Daan geboren. Hij heeft heel wat apparatuur van dichtbij gezien, maar door zijn doorzettingsvermogen en enorme kracht gingen er steeds meer apparaten uit en af. Uiteindelijk bleef alleen de sonde over.

Tijdens onze opname op Neonatologie werden wij geattendeerd op Stichting Earlybirds. We hebben een aanvraag ingediend en op zondag 24 maart kwam Yvonne langs om prachtige foto’s van ons, maar vooral van onze prachtige zoon te maken. Ze maakte foto’s op een hele ontspannen manier waardoor wij ook heel ontspannen waren. Daan was inmiddels al zo goed opgeknapt dat hij bij ons op de kamer mocht liggen. Hier hebben wij dan ook de prachtige foto’s samen gemaakt. We konden laten zien hoe graag we alle drie aan buidelen deden, hoe rustgevend dit is voor zowel Daan, als voor ons. De foto’s laten zien hoe gelukkig we zijn met de goede afloop van deze toch wel spannende tijd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.