Chloé prematuur geboren met 34 weken, Ikazia Rotterdam, spoedkeizersnede, sonde

Chloé


Chloé prematuur geboren met 34 weken, Ikazia Rotterdam, spoedkeizersnede, sonde

Op 22 juni mocht ik een fotoreportage maken bij Chloé in het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam. Dit meisje is geboren met 34 weken zwangerschap. Ze is nu 1,5 week oud en ze heeft al vele mooie stappen gemaakt. De weg naar huis komt steeds dichterbij.

Als ik de kamer binnenstap ligt Chloé al heerlijk bij haar vader. Chloé wordt daarna gewogen en ze mag in bad. Ze geniet van het warme water en ze moet het even laten weten dat ze er liever niet uit wilde. Het is al snel goed en het is echt een fotomodelletje, ze laat allerlei verschillende en vertederende poses zien. Mijn fotografenhart smelt. ♥

Tijdens het flesje vertellen ouders het verhaal van Chloé. De zwangerschap ging gepaard met veel onzekerheid en ziekenhuisopnames. Moeder had last van bloedingen en hoogstwaarschijnlijk werkte de placenta niet goed. Dat Chloé eerder geboren ging worden daar hadden de ouders wel een beetje rekening mee gehouden, maar dat het uitliep op een spoedkeizersnede was niet wat ze hadden verwacht. Daarnaast had Chloé even wat opstartproblemen, maar ze heeft bewezen dat ze een echte doorzetter is met al die mijlpalen die ze in een korte tijd heeft gehaald.

Nog een aantal kleine stappen moet deze knappe meid nog nemen en dan mag ze mee naar huis met haar trotse papa en mama. Ik wens Chloé, haar vader en moeder alle geluk van de wereld! En hopelijk mogen jullie snel naar huis.

Liefs Eveline

N.B. De ouders van Chloé kregen de dag na de fotoreportage goed nieuws; ze mochten naar huis!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.