Catelina & Maristela

Blog Catelina en Maristela

Moeder:
Ik leef nog steeds als in een droom: is dit echt? Heb ik deze twee mini mensjes gemaakt? Zo klein, zo volmaakt, zo af… Mijn meisjes zijn zo prachtig, en hebben zoveel karakter, nu al, en ieder zo eigen. Met hun vecht- en levenslust doen ze hun sterrenbeeld, leeuw, eer aan. Hun prestaties en groei zijn boven verwachting. Vooral Maristela hield niet op de artsen te verbazen. Deze dame hield haar eigen schema’s aan. Binnen no time op hetzelfde aantal voedingen als haar grotere zus, en ze dronk zoveel aan de borst dat ze aankwam en we nu (na net iets meer dan twee weken vanaf de geboorte) al naar huis kunnen!
De zwangerschap en bevalling van deze twee kanjers heeft veel in mensen losgemaakt. Ik ben niet alleen zo gezegend met deze twee geschenkjes, maar ook met de liefde, steun en giften van mensen die ik niet eens persoonlijk ken. Wat een rijkdom!
Fotograaf:
‘There’s no better friend than a sister, and there is no better sister than you’
Zaterdag mocht ik de prachtige tweeling Catelina en Maristela en hun trotste moeder opzoeken in het ziekenhuis.
Met 36 weken kwamen ze heel mooi thuis ter wereld, maar de kleine Maristela had de verloskundige en mama gefopt en bleek veel kleiner dan verwacht!
Zodoende werden ze toch opgenomen in het ziekenhuis, eerst in Utrecht en nu in Amersfoort. Wat een stoere meiden. Zodra de meisjes samen lagen werd direct elkaars handjes gezocht, zo lief!
Maristela mocht lekker in bad maar was er nog niet helemaal over uit of ze dat nou lekker vond.
Ze deed zo haar best en groeide zo goed, dat beide meiden inmiddels heerlijk met mama mee naar huis zijn! Ik wens jullie een leven voor gezondheid, geluk en liefde toe!
lieve groet,
Laura Elkhuizen
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.