Bink

Bink prematuur geboren na 6 weken

Dit prachtige mannetje was al ruim 7 weken oud toen ik hem mocht fotograferen. Bink is nog steeds piepklein, hij weegt nog net geen twee kilo, maar is al ruim dubbel zijn geboortegewicht. Hij heeft in zijn korte leventje al veel meegemaakt. Bink is samen met zijn tweelingbroer Dex onverwacht geboren na een zwangerschap van minder dan 26 weken. Deze veel te vroege start was te veel voor Dex, die na vijf dagen het gevecht voor zijn leven heeft verloren. Een groot verlies voor Bink en voor zijn ouders, die ondanks hun verdriet toch verder moeten. Bink heeft nog een lange weg te gaan, maar met volop liefde van zijn ouders heeft hij de beste kansen die hij zich maar kan wensen.

Lieve T&S, ik wens jullie een leven vol liefde met mooie herinneringen aan Dex en heel veel geweldige avonturen met jullie prachtige zoon Bink

3 antwoorden
  1. René, Rebecca, Lisa en Evy.
    René, Rebecca, Lisa en Evy. zegt:

    Prachtig om jullie toch zo samen te zien en Dex is er zeker in gedachten bij. Zal heel veel aan Bink denken en wens hem veel kracht en gezondheid toe. Geluk voor jullie allemaal.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.