Bram prematuur geboren 25 weken

Bram

Bram prematuur geboren 25 weken

Een ongelofelijk dapper mannetje en wat een sterk gezin! Lieve Bram, wat heeft hij al een weg achter zich.

Op Wereld Prematurendag werd Bram door mijn collega gefotografeerd. Er werd een reportage geboekt, want wat is het fijn als je als gezin even iets ‘normaals’ mag doen. Gewoon genieten van elkaar, lekker knuffelen en ‘klef doen’. Grote zus Mirte is heel trots op haar kleine broertje. Ze heeft een super mooie tekening gemaakt voor hem, met alle beroepen waar Bram later uit kan kiezen! Papa denkt toch dat hij prof-voetballer wordt. En daarvoor heb je doorzettingsvermogen voor nodig, iets waar het dit mannetje niet aan ontbreekt!

Vandaag liet mama weten dat Bram na morgen weer een stapje dichterbij huis is! Hij gaat naar Emmen en vanuit daar hopelijk snel naar huis, zodat het echte genieten kan beginnen!

Heel veel geluk met jullie viertjes!

Liefs, Rolinka

*********

Verhaal van mama Sanne:

Vlak voor het einde van 2015 mochten wij onze fotoshoot doen met Earlybirds fotografe Rolinka Struik. Wat fijn was dat om te kunnen doen met ons gezin! Bram samen met zus Mirte op de foto en veel foto’s natuurlijk van ons als ouders met Bram.

Ontzettend leuk om zoiets ‘normaals’ te kunnen doen in deze moeilijke en lange periode. Na een zwangerschapsduur van 25 + 4 weken werd ons zoontje Bram gehaald met een spoedkeizersnede, nadat ik steeds maar zieker werd door ernstige pre-eclampsie. Bram was erg klein bij zijn geboorte en woog 620 gram. Hierop volgden lange onzekere weken op de intensive care in het Umcg. Gelukkig ging het langzaamaan steeds beter met zijn zuurstof behoefte en mocht hij na acht weken naar de high care afdeling van het Martini Ziekenhuis! Daar zijn we nu alweer vier weken en het gaat steeds beter, hij is de low flow al goed aan het afbouwen en leert nu flesjes te drinken naast de sondevoeding. Hopelijk lukt dit allemaal en kunnen we over een tijdje verder richting huis! We zijn erg trots op onze lieve sterke Bram en genieten erg van hem!

Dankjewel Rolinka voor je mooie fotoreportage en het fijne contact met jou!

Liefs Sanne en Wouter

4 antwoorden
 1. Serena
  Serena zegt:

  Oh Sanne wat een mooie foto’s!!
  Bram is een hele stoere mooie jongen!! Maar ook zijn mama is heel stoer om zo lang elke dag bij hen te zijn ipv thuis! Geniet van de mooie foto’s, wij hebben ze ook net binnen. Een prachtige herinneringen.
  Liefs Serena (mama van Lotte)

  Beantwoorden
 2. Ellen en Johan
  Ellen en Johan zegt:

  Hoi Wouter en Sanne,

  Wat onwijs mooi om jullie weer even op de foto’s te zien en ook om te zie hoe groot Bram is geworden!
  En hoe heerlijk om hem binnenkort mee naar huis te mogen nemen.

  We wensen jullie onwijs veel geluk toe met jullie gezin.

  Liefs Johan en Ellen (ouders van Ivan)

  Beantwoorden
  • sanne en wouter
   sanne en wouter zegt:

   Lieve Johan en Ellen,

   wij zijn allebei in tranen na het lezen net van jullie berichtje. Wat ontzettend lief van jullie. Wij hebben heel veel aan jullie en Ivan gedacht. En jullie hebben diepe indruk op ons gemaakt.
   Als jullie het fijn vinden om eventueel contact voor een keertje (of vaker) te hebben, kunnen we misschien iets mailen of zoiets dergelijks?
   Gewoon wat jullie willen.

   Liefs sanne en wouter

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.