Bram

Bram_k

 

Na een zwangerschap van 34 weken en 5 dagen zijn wij heel onverwacht de trotse ouders geworden van onze mooieĀ zoon Bram die opĀ zondag 1Ā november 2015 om 07:57 isĀ geboren.Ā Na 33 weken en 1 dag kreeg ik bloedingen en ben opgenomen in het ziekenhuis. VierĀ dagen later waren de bloedingen gestopt en mocht ik weer naar huis met het advies om volledige rust te houden.Ā Na alle adviezen van de artsen te hebben opgevolgd was hetĀ een week later weer raak.

Ik was toen inmiddels 34 weken en 3 dagen zwanger, en ook toen was het nog niet raadzaam om te bevallen maar vanaf 34 weken word er niet meer geremd.Ā Vrijdagavond vlak voor het naar bed gaan kreeg ik weer bloedingen en zijn we meteen weer naar het ziekenhuis gereden.Ā Weer werd ik opgenomen en een dag later, op zaterdag avond zijn om 21:00 uur mijnĀ weeĆ«n begonnen.

BramĀ lag in een couveuse en heeft het heel moeilijk gehad.Ā Zijn ademhaling deed hij zelfstandig maar daar was ook alles mee gezegd.Ā Hij krijgt een flow voor extra hulp bij het uitrijpenĀ van zijn longen en zelf drinken lukt hemĀ nog niet zo goed. Vandaar dat hij vaak z’n voeding via eenĀ sonde binnenkrijgt.Ā Bram is een vechter en knapt nu heel erg op.Ā Na al heel veel hobbels te hebben overwonnen zijn we nu op de goede weg.

Bram ligt nu bijna een maand in het ziekenhuis en moet nog wel eventjes blijven maar het gaat al stukken beter met hem.Ā Hij maakt grote stappen en wij hopen dan ook dat we Bram snel mee naar huis teĀ mogen nemen om hem te laten zien hoeveel knuffels er op hem liggen te wachten en hoe mooi zijn kamer is geworden.

*********

DeĀ fotograaf:

Dinsdag 24 november mocht ik naar Bram in het Flevoziekenhuis. Ik ontmoet zijn ouders in de hal van het ziekenhuis. Miriam verteld al een en anderĀ over de bevalling en de spannende weken die ze hebben meegemaakt. Na een behoorlijke heftige periode met vele hobbels gaat het goed met Bram.

Op de afdeling maak ik kennis met de verpleegster van Bram. Miriam en Tim hadden gehoopt om Bram in badje te kunnen doen, echter lijkt dit toch een ietsĀ te hoog gegrepen plan voor Bram. We houden het bij het verschonen, knuffelen en voeden. Wat al veel energie vraagt van Bram.

Wat ik eigenlijk direct opmerk is hoe rustig Tim en Miriam zijn met Bram, ik zie ook dat Bram hier heel goed op reageert en heerlijk geniet van de aandacht vanĀ zijn ouders.Ā Bram ligt heerlijk knuffelen en geniet van de fles die hij van zijn papa krijgt.

Lieve Tim en Miriam, ik wens jullie heel veel liefde (dat zit wel goed šŸ˜‰ ) en geluk toe met jullie lieve Bram. Hopelijk mogen jullie snel thuis met hem verder knuffelen.

3 antwoorden
 1. Elisabeth vonk
  Elisabeth vonk zegt:

  Wat een mooi verhaal van de kleine man bram ons achter neefje
  We hopen allemaal dat bram snel naar huis mag met papa en mama
  knuffel van ons uit Vlaardingen xxxx

  Beantwoorden
 2. Wiebine
  Wiebine zegt:

  Een heftige periode hebben jullie gehad, maar nu gaat het de goede kant op. Bram is een sterk manneke en doet het super goed, natuurlijk ondersteund en aangemoedigd door z’n papa en mama. Miriam en Tim, jullie doen het fantastisch!! heel veel respect en hopelijk ligt Bram snel in z’n eigen bedje.
  liefs, Gerrit, Wiebine, Sander, Rowan & Ella

  Beantwoorden
 3. Liesbeth hellingwerf
  Liesbeth hellingwerf zegt:

  Wat een mooi verhaal over jullie kleine bram .vol passie .warmte en kracht van beide ouders geschreven zeer emotioneel verhaal waar jammer genoeg heel wat steekjes van het ziekenhuis gevallen zijn maar jullie zijn alledrie zulke krachtige personen vooral bram hoe klein die pas is hoe sterk ik wens jullie allerdrie heel veel kracht gezondheid en vechtlust toe en alle geluk in jullie gezin als straks bram naar huis mag veel liefs Liesbeth

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.