Bobbie

Na een fijne zwangerschap van 33 weken vond onze Bobbie het wel mooi geweest. Ik had die dag nog gewoon gewerkt en klokslag middernacht braken spontaan mijn vliezen.

Drie dagen met weeën die kwamen en ook weer afzwakte volgden en op zondag 16 oktober werd onze eigenwijze Bobbie geboren. Nog in stuitligging ook, want onze griet doet het graag op haar manier. Met haar 1716 gram was ze voor haar periode ook nog klein van stuk, maar al zeker wel pittig.

Van meerdere vriendinnen die zelf te maken hebben gehad met een vroeggeboorte, werden wij getipt over stichting Earlybirds.

Ineke, onze Earlybirds fotografe, nam al snel contact met ons op. Wat een warme, lieve vrouw. Op ongedwongen wijze maakte zij foto’s van de dagelijkse realiteit van ons gezin. Van Bobbie, met ons en met haar grote broer.

Wat zo fijn is, is dat er nu een herinnering is vastgelegd van deze intensieve periode. Gewoon zoals het is, van onze Bobbie met alle slangetjes die nu nog even bij haar horen. Nog even en dan mag ze de grote meiden wereld in. Wij kunnen niet wachten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.