Bob & Lyn

Op 19 maart gingen mijn man en dochter niets vermoedend buiten de stoep schoon maken. Ik was toen zwanger 29 weken en 6 dagen van een tweeling. Dat is altijd zonder complicaties verlopen. Die woensdag ervoor nog zelf naar de controle gegaan. Samen met de gynaecoloog gelachen om hoe groot me buik was en ik waggelde weer vrolijk naar huis alles was goed. Mijn man was zelfs nog naar het buitenland geweest, gezegd dat die moest gaan ze kwamen echt nog niet. Die zaterdag was hij pas thuis!!!
Terug naar zondag 19 maart wat ging het snel.
In de ochtend harde buiken wat met douchen niet weg ging. Ik heb een uur lang alles bijgehouden en shit ze kwamen te veel. We moesten meteen komen. Aangezien ze niet heftig waren, zeg ik nog nee joh vluchtkoffer hoeft niet mee wat weeënremmers erin en we zijn weer thuis. Met onze oudste dochter ook gehad.
Oudste dochter Amy 2 jaar weggebracht en rond 11 uur kwamen we aan in het Jeroen Bosch ziekenhuis. Shit daar had ik al ontsluiting meteen met gillende sirenes naar Nijmegen gebracht. Wat een hoop rotondes heeft Nijmegen dan.
Bevalling was niet te stoppen lieve Bob nog even op kunnen houden tot de artsen klaar waren voor 2 baby’s maar hij was er erg snel.
Hij huilde gelijk en is zonder complicaties geboren. Bevalling van Lyn was heel heftig ik zal het jullie besparen.
Gelukkig huilde zij ook meteen en is zonder complicaties geboren.
Wat een vechters ze hebben 6 dagen op de NICU gelegen en mochten daarna na High Care. Ze waren steeds de beste van de afdeling ondanks de vroeggeboorte.
Na 8 dagen mochten ze gelukkig weer naar Jeroen Bosch ziekenhuis om verder aan te sterken en dat doen ze ontzettend goed.
In de tussentijd in aanraking gekomen met Earlybirds en wat is dat goud waard!!! Ik kan het elke ouders aanraden. Onze fotograaf was enorm aardig en ook de verpleging deed er alles aan om de mooiste foto’s te hebben echt top.
En zo fijn om een herinnering te hebben aan de achtbaan waar we momenteel nog inzitten.
Bob en Lyn doen het nog steeds goed en we hopen dat we ze snel mee naar huis mogen nemen dan is ons gezin van 5 compleet❤️
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.