Boaz

Ons wondertje Boaz!

Vijf jaar fertiliteitstraject bracht ons de zwangerschap van Boaz. Na een goede eerste 23 weken van mijn zwangerschap, bleek na een dag met harde buiken mijn baarmoedermond al wat geopend te zijn. Een week ziekenhuis met weeënremmers en longrijpingsprikken later, leek dit toch rustig en mocht ik weer naar huis.

Toen bij 28 weken mijn bloeddruk veel te hoog en Boaz veel te klein leek, werd gelijk gedacht aan zwangerschapsvergiftiging. Na weer een week het ziekenhuis te zijn geweest, waarin Boaz inderdaad erg klein bleek, maar mijn bloeddruk stabiel bleef, mocht ik weer naar huis. Zelf moest ik thuis elke dag ctg’s maken om Boaz zijn gezondheid in de gaten te houden, totdat bij bijna 32 weken mijn bloeddruk niet meer onder controle te houden was en ik weer in het ziekenhuis belandde. Na een week werd ik overgeplaatst, waar een dag later bleek dat ik naast zwangerschapsvergiftiging ook het hellp syndroom had. Ik was zieker dan ik ooit had kunnen denken en Boaz moest gehaald worden met een keizersnede. Hij kwam op 18 februari met 1400 gram ter wereld.

We zijn dankbaar dit verhaal te kunnen delen en te kunnen zeggen dat Boaz het op het moment erg goed doet. Het is een klein mannetje met een ijzeren wil, daar zijn we erg trots op.

We zijn stichting Earlybirds en met name Tineke Giesbers erg dankbaar. Zij heeft ons een herinnering voor altijd geschonken. Dank jullie wel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.