Baran

Op donderdag 13 april mocht ik langs bij de kleine Baran. Hij is geboren met een zwangerschapsduur van 31 weken en 6 dagen.

Omdat het zo goed ging is hij overgeplaatst van het LUMC naar het Alrijne ziekenhuis in Leiderdorp. Het was voor de ouders wel even wennen in een ander ziekenhuis, want van een eigen kamer, naar alleen nog een gordijntje als privacy is wel even anders. Ook aan Baran merkten ze dat hij moest stabiliseren en daardoor wat onrustig was.

Toen ik met de shoot begon lag Baran heerlijk bij zijn moeder in haar armen, daarna werd hij verschoond en kreeg hij weer frisse kleertjes aan. Hierdoor werd hij een beetje wakker en daardoor kreeg ik ook nog een paar mooie blikken in mijn lens. Wat een krachtig ventje met die mooie donkere ogen.

Tijdens de shoot vertelden de ouders dat zijn geboorte volledig onverwachts was en de bevalling helaas niet meer te remmen was. Na een spannende begin periode en veel onzekerheid hoe het met hem zou gaan gaat het gelukkig de goede kant met hem op.

Intussen heb ik gehoord dat ze al heerlijk naar huis zijn en kan het echte genieten voor ze gaan beginnen.

Ik wens ze alle geluk van de wereld! En dat ze mogen genieten van alle mooie ontwikkelingen.

Liefs Eveline

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.