Jurre

Na een spannende zwangerschap kreeg ik op 31 maart met 29 weken en 5 dagen een echo om te zien hoe mijn baarmoederwand er uit zag.

Deze was bij mijn vorige zwangerschap spontaan gescheurd en ons zoontje is destijds door te laat ingrijpen door het ziekenhuis na 2 dagen overleden.

Aangezien dit misschien weer zou kunnen gebeuren werd ik goed in de gaten gehouden.

Tijdens de echo in het UMC werd ik niet lekker en aangezien de gynaecoloog geen baarmoederwand meer zag en het niet vertrouwde zou ik opgenomen worden. Op de afdeling aangekomen werden er gelijk controles uitgevoerd en aangezien het met mij steeds minder goed ging en ze het nog steeds niet vertrouwden werd besloten om naar de operatiekamer te gaan om toch een keizersnede uit te voeren.

Op de operatiekamer werd ik gelijk onder narcose gebracht en bij het open maken van mijn buik was mijn baarmoeder duidelijk weer gescheurd, de vliezen met de benen van Jurre kwamen er al doorheen. Gelukkig ging Jurre gelijk huilen en had hij een goede start.

In het AMC lag Jurre aan de CPAP en deed het gelukkig goed en na een aantal dagen ging hij over naar de high flow. Na 12 dagen werden we overgeplaatst naar het Spaarne Ziekenhuis, waar Ineke prachtige foto’s kwam maken van ons mooie mannetje. Jurre doet het gelukkig heel goed en hopelijk mogen we binnenkort naar huis om daar verder te genieten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.