Arthur & Mees prematuur 26 weken tweeling

Arthur & Mees

Arthur & Mees prematuur 26 weken tweeling

Vandaag ontmoette ik Daphne en Yuri, de ouders van Arthur en Mees, om de fotoreportage te verzorgen in het Reynier de Graaf Gasthuis in Delft.

De broertjes zijn met 26+2 ter wereld gekomen, en hebben dus al een ontzettend lange weg afgelegd, het is heel fijn om te zien dat ze het relatief goed doen. Vandaag val ik met mijn neus in de boter, want de beide mannetjes mogen in bad!

Eerst is het de beurt aan Mees. Met grote voorzichtigheid wordt hij uitgekleed door Yuri en nadat het water vakkundig is gecheckt op de temperatuur (pols en elleboog) glijd Mees heerlijk in het warme water, op de arm van pappa. Hij geniet er zichtbaar van en geeft geen kik. Na het afdrogen en aankleden moet Mees nog even wachten totdat hij een flesje krijgt, want nu is Arthur aan de beurt. Aan Daphne de taak om hem te wassen, eerst nog even op de weegschaal en dan lekker in bad. Ook Arthur ligt er helemaal relaxed bij in bad. Wat een zoete mannetjes!

Wanneer het tijd is voor het voeden moet Mees weer even wakker gemaakt worden, hij was helemaal rozig van het badderen. Vandaag krijgt Arthur de borst en Mees de fles.

Lieve Mees en Arthur, ik hoop dat jullie snel aansterken zodat jullie snel met papa en mama mee naar huis mogen. Ik wens jullie heel veel geluk!

1 antwoord
 1. Nel
  Nel zegt:

  Wat een mooie en lieve foto’s!
  Wij wensen Jullie trotse papa en mama van Mees en Tuur alle geluk van de wereld!
  Liefs Jos en Nel XX

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.