Mick prematuur 28 weken

Mick

Mick prematuur 28 weken

Mag ik jullie voorstellen aan Mick: dit mooie jongetje kwam compleet onverwacht na 28 weken zwangerschap ter wereld in het LUMC. Een spannende tijd breekt aan voor zijn kersverse papa en mama. Gelukkig gaat het zo goed met hem, dat hij na twee weken mag worden overgeplaatst naar het Reinier de Graaf Gasthuis. Hiermee is hij een stapje dichter bij thuis.

Maandag 30 mei jl. mocht ik hem fotograferen. Op dat moment is hij bijna vier weken oud en weegt hij al zo’n 1600 gram. Als we bij hem op de kamer komen, is hij al goed wakker. Van mama krijgt hij een schone luier in de couveuse. En nog een. En nog een… Het blijkt dat hij al langere tijd geen ontlasting heeft gehad en dat kwam er nu allemaal uit :-). Gelukkig maar!

Daarna mag hij buidelen bij zijn papa en valt hij heel tevreden in de diepe slaap vol met lieve lachstuipjes.

Nahomi en Leon, leuk dat ik jullie en jullie prachtige baby mocht ontmoeten. Ik hoop van harte dat Mick verder aan zal sterken, zodat hij snel met jullie mee naar huis mag!

Liefs,
Wendy

3 antwoorden
  1. Annelies Gijsen
    Annelies Gijsen zegt:

    Wat een mooie foto’s en wat is Mick toch mooi, sterk en stoer ? Wat leuk dat je deze mooie foto’s hebt gemaakt. Nahomi en Leon verdienen wel iets leuks!! Hopen dat we Mick gauw samen met zijn andere 5 pasgeboren neefjes en nichtje op de foto kunnen zetten.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.