Annelou

Annelou
4 maanden na mijn allereerste Earlybirds-shoot mocht ik nog eens een bezoekje brengen op de prachtige nieuwe neonatologie afdeling van UZ Leuven, deze keer voor Annelou, een heerlijk mooi meisje, en haar ouders die ondertussen al 7 weken samen elke dag op en af rijden van het verre Limburg naar Leuven en dit om hun lieve dochter met alle liefde en zorgen te omringen. De tijd vloog voorbij, wat badderen, wat voeden, wat knuffelen en ondertussen klikte ik erop los. Wat een liefde stroomt er in haar kamertje. Ook de verpleging kwam eens piepen en de fotoshoot van ‘Miss Annelou’ werd heel positief onthaald, wat mij absoluut heel blij maakte.

Ik vertrok met een warm gevoel terug naar huis, hopend dat Annelou snel ook naar haar echte thuis mag gaan en wetend dat ze met zo’n prachtige ouders een mooie toekomst tegemoet kan kijken.

 

Gr,

Natasja.

************************

De ouders:

Tot ongeveer 19 weken verliep onze zwangerschap voorspoedig… Ik voelde mij al een paar dagen minder goed, had een gevoel dat er iets niet klopte.. Jammer genoeg kreeg ik gelijk.
Ons meisje had een aangeboren afwijking, namelijk een sacrococcygeaal teratoom. Kortweg gezegd, een kiemceltumor die groeide vanuit haar staartbeen. Vanaf dan kregen we elke week een echo om de groei ervan op te volgen. Elke week werd het wel een beetje groter, tot het op het laatst 20×15 groot was! Dit maakte dat mijn baarmoeder op 30weken al helemaal ingepalmd was.. Hierdoor is mijn water gebroken op 30weken en 2 dagen. Gelukkig was ik alweer voor de tweede keer opgenomen op de afdeling voor risicovolle zwangerschappen.
Op 10/9 is dan ons meisje geboren! Ze huilde meteen!
Op 11/9 is ze geopereerd, het teratoom is weggenomen alsook haar staartbeentje en haar eerste ruggenwervel!
Ze doet het super, wij tellen af om naar huis te gaan !

Bedankt Natasja voor de supertoffe foto’s!

En bedankt Earlybirds, voor dit mooie initiatief en voor het supermooie aandenken!!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.