Annabel

Annabel

 

Vrijdag 13 februari heb ik afgesproken met de ouders van Annabel. Ik zou eigenlijk een weekje eerder naar hun in het Isala Zwolle maar toen was mijn zoontje ziek en hebben we in overleg afgesproken om een weekje later af te spreken.
Ik word door de moeder van Annabel opgehaald en samen lopen we naar haar toe. Voor de reportage hebben de ouders een apart kamertje kunnen regelen om rustig foto’s te kunnen maken.

Annabel ligt heerlijk bij haar vader waar ze haar voeding krijgt. Mij valt gelijk het grote contrast op, de grote handen van haar vader en dan een ieniemienie mooi meisje. Na de voeding blijft ze nog een poosje liggen en daarna lekker knuffelen met mama. Na een schone luier werden de eerste familiefoto’s gemaakt. Annabel die een paar keer haar oogjes open deed bleef eigenlijk de hele reportage lekker door slapen.  Wat een heerlijk meisje.

****

De ouders:

Vandaag de grote dag! Een foto reportage van onze kleine Annabel! We hebben er erg naar uitgekeken, maar mama vind het stiekem ook wel een beetje spannend.

De eerste keer dat er mooie foto’s gemaakt gaan worden, ook van ons drie samen. Dat hebben we één keer eerder gedaan toen ons popje vijf dagen oud was. Ze is al zo veranderd. Ze is geboren met 30+0 met een gewicht van 1555 gram op 15 januari 2015 doordat mama zware pre-eclampsie had. Tijdens de shoot was ze al 2380 gram. Een wereld van verschil.

Ze heeft vanaf dag 1 super hard gevochten, en ze doet het ontzettend goed. Geen zuurstof meer, geen coffeïne meer, en misschien zelfs met een aantal dagen al van de monitor af. Nu alleen nog goed leren drinken en ademhalen intussen, en dan begint langzaam aan de weg naar huis in zicht te komen!!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.