Amir prematuur geboren met 24 weken en 5 dagen, MMC Veldhoven, sondevoeding

Amir

Amir prematuur geboren met 24 weken en 5 dagen, MMC Veldhoven, sondevoeding
Amir is geboren met 24 weken en 5 dagen. Op de dag dat ik Amir in het ziekenhuis in Veldhoven mocht komen fotograferen, was hij bijna 3 maanden oud. In die 3 maanden hebben hij en zijn ouders, broers en zus heel veel meegemaakt. Amir heeft zelfs een maand in Utrecht gelegen omdat het toen heel slecht met hem ging.

Toen ik binnenkwam, stond grote broer Ibrahim aan het bedje van Amir die lekker lag te slapen. Het badje was al klaargemaakt want Amir mocht vandaag in bad. Ook grote zus Dounia kwam binnen en samen met mama mochten Ibrahim en zij Amir in bad doen. Hij genoot zichtbaar van het warme water en ontspande helemaal. Tijdens het badderen moest hij aan de beademing blijven en dat werd heel handig opgelost door de verpleegsters. Zelfs toen Amir weer uit het badje kwam, bleef hij ontspannen toen mama hem weer aankleedde.

Gelukkig was er veel tijd om te buidelen. Amir lag eerst bij mama en hij kreeg toen ook zijn voeding via de sonde. Daarna was zijn grote zus aan de beurt. Toen Dounia hem een kus op zijn voorhoofd gaf, deed Amir zijn ogen open. Wat een ontroerend moment was dat… Uiteraard mocht Amir ook nog met Ibrahim knuffelen waarna hij weer lekker in zijn bedje werd gelegd.

Lieve Amir, je bent geboren in een heel warm gezin en jouw grote broer en zus zijn helemaal dol op je! Blijf vechten en groeien, dan mag je hopelijk gauw mee naar huis naar papa en mama.

1 antwoord
  1. Middelman
    Middelman zegt:

    Ach wat vroeg. Fijn dat hij het super goed doet. Nog even volhouden en dan mag hij naar huis. Geniet maar goed met hele gezinnetje!!!
    Ons zoontje geboren met 25+6 weken. Vond hem al heel vroeg maar jullie een week eerder. Wat een vechtertje en zeker een wondertje.!!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.