Aislynn

Aislynn prematuur geboren met 35 weken

Mama & Papa

Toen er bekend werd dat ik zwanger was waren wij dolgelukkig en helaas was dat geluk van korte duur.

Na twee blaas ontstekingen, twee kaak ontstekingen en een longontsteking kwamen wij erachter dat het hartje van Aislynn oversloeg, gelukkig was dat na een paar extra controles bij de gynaecoloog weer in orde.

Toen we eindelijk dachten dat we konden gaan genieten kreeg ik vroegtijdig weeën met 30 weken en werd ik naar het LUMC gebracht, na meerdere weeënremmers en een tijdje in het ziekenhuis was het uiteindelijk toch gestopt en mocht ik naar huis.

Met 35 weken kwamen ze er tijdens de groei echo achter dat Aislynn een groei achterstand had van drie weken en dat de bloedtoevoer niet meer was zoals die hoort te zijn daarbij lag zij ook in een stuitligging en werd ik opgenomen in het ziekenhuis waar Aislynn na een paar dagen ter wereld is gebracht met een spoedkeizersnee.

Door dat zij een infuusje had met een dikkere vloeistof ging dat tweemaal ontsteken en kreeg ze antibiotica toegediend.

Nu bijna 4 weken later mag Aislynn bijna naar huis wij kunnen echt niet wachten om ons mooie sterke meisje mee te nemen!

Het was een achtbaan van emoties maar achteraf gezien is dat het allemaal meer dan waard geweest en gaan wij als Aislynn thuis komt extra van haar genieten.

Groetjes Elise en Roel

 

Fotograaf

Zaterdag 12 september 2015 mocht ik deze sterke meid op de foto zetten. Een heerlijke rustige lieve meid die alles heel goed in de gaten houdt en dat hadden de ouders zeker niet verwacht. Doordat de zwangerschap van Elise, mama van Aislynn, niet zo liep zoals ze gehoopt hadden was er veel stress tijdens de zwangerschapsweken. Maar hier was bij Aislynn niks van te merken na haar geboorte. Ze liet zich heerlijk verzorgen, al had ze honger en ze dat ook heel liefjes wel liet weten, bleef ze kijken en nog eens kijken. Het drinken gaat elke dag beter en ook deze dag was er weer net iets meer op van de melk dan de dag ervoor. Deze meid komt er wel en ik wens haar en de ouders heel veel geluk met deze mooie meid!

3 antwoorden
 1. Samantha
  Samantha zegt:

  Lieve Aislynn en papa en mama,

  Ik ben trots op jou ik ben trots jou tante te zijn.. je doet het zo goed mooi meisje vanaf het moment dat jou papa en mama vertelde dat ze zwanger waren was ik zo blij en trots en hield ik al van jou lieve Aislynn dat jij een groot sterk meisje mag worden en al je dromen mogen uitkomen

  En natuurlijk Roel en Elise
  De papa en mama van Aislynn wat ben ik trota op jullie beide hoe jullie dit gedaan heb hebben heb echt bewondering voor jullie. jullie zijn fantastische ouders ze had niet beter kunnen wensen veel geluk en gezondheid

  Groetjes Samantha

  Beantwoorden
 2. Francina
  Francina zegt:

  Lieve Aislynn, Elise en Roel

  Jullie zijn een prachtig gezinnetje.
  Aislynn is echt een schatje, die het thuis bij haar papa en mama super goed doet.
  Ik voel me bevoorrecht dat ik jullie iedere dag mee mag maken.

  Liefs OMA

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.