Zoë prematuur geboren

Zoë

Zoë prematuur geboren
Van de ouders:

Voor Stichting Earlybirds ging ik naar het Saxion Medisch Centrum (SMC) in Hardenberg. Ik ontmoette hier Zoë samen met haar ouders en grote zus Sophie. Zoë was op het moment van de fotosessie 4 weken oud. Zij is geboren met 35 weken. In verband met zwangerschapscholestase (galstuwing) bij mama Claudia zou de bevalling met 37 weken ingeleid worden, maar na een zwangerschap van 35 weken breken de vliezen en wordt Zoë op 10 oktober om 20.04 geboren. Haar geboortegewicht is 3055 gram.

Van de fotograaf:

Het meconium-houdend vruchtwater maakte dat Zoë na een korte kennismaking met haar mama direct voor controle mee moest. Gelukkig bleek ze uiteindelijk, maar 1 dag ademhalingsondersteuning nodig te hebben en doet ze het eigenlijk heel erg goed. Bij mama Claudia ontwikkelt zich helaas ook nog pre-eclampsie en dat maakt dat de start van dit nieuwe gezin zeker niet van een leien dakje ging. Maar nu gaat het met iedereen goed. Zoë is een prachtig meisje. Ze mag in bad. Haar grote zus Sophie wast haar mooie haartjes, Ze drinkt een deel van haar flesje leeg en mag dan nog heerlijk bij Sophie liggen. Zo mooi om te zien hoe een 5-jarige met zoveel geduld en aandacht voor haar zusje zorgt. Alleen maar liefde!

Zoë, heel veel succes met de laatste stapjes op weg naar huis. Ik weet zeker dat je binnenkort nog beter je flesjes leeg weet te drinken. Je deed het nu al zo goed (en dat na een badje). Sophie, ik vond het zo mooi om te zien hoe zorgzaam en lief je bent. Claudia en Danny, ik wens jullie alle liefde en geluk toe!

Een hartelijke groet,

Regina Kappert
Fotograaf

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.