Hidde prematuur geboren

Hidde

Hidde prematuur geboren

Van de fotograaf:

Op 27 oktober mocht ik Hidde met zijn ouders op de foto zetten in het Amphia ziekenhuis in Breda. Voor mij een beetje uit de richting van mijn regio, maar dat had een goede reden. We hadden namelijk eerder een afspraak staan voor een fotoshoot in Rotterdam, maar doordat hij het zo goed deed, mocht hij toen op deze dag verhuizen naar een ander ziekenhuis dichterbij zijn huis. Deze shoot kon dus niet doorgaan, want dat zou te inspannend zijn geweest.

We hebben daarna snel een nieuwe datum gepland en gelukkig werd er ook toestemming gegeven door dit ziekenhuis om de reportage plaats te laten vinden. Hidde lag heerlijk bij zijn vader te buidelen toen ik binnenkwam. Zijn ouders vertelden dat hij het al heel goed deed. De vroeggeboorte van Hidde kwam totaal onverwachts en ondanks weeënremmers was de geboorte niet meer te stoppen en werd hun zoontje geboren met een zwangerschapsduur van 26 weken. Dat was toen wel even schrikken.

Gelukkig blijft Hidde zich nog steeds goed ontwikkelen en komt de weg naar huis steeds dichterbij. Ik wens hun alle geluk van de wereld en ik hoop dat alles heel voorspoedig mag blijven gaan.

Liefs Eveline

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.