Ysa prematuur geboren 34 weken

Ysa

Ysa prematuur geboren 34 weken

 

Lieve Ysa,

6-6-2015, 6 weken te vroeg werd jij geboren. Omdat je nog zo klein was (1860 gram en 40 cm) moest je in de couveuse. Gelukkig deed je het gelijk goed. Na een paar dagen mocht het infuus eruit en na een week al van de monitor. Twee weekjes heb je in je warmtehuisje gelegen voordat je in een gewoon bedje verder mocht dromen.

Je wilde zo graag met papa en mama mee naar huis dat je erg je best deed om al je flesjes leeg te drinken! Je groeide goed en toen ging het gelukkig snel! Na 3 weken mochten we je op 26 juni eindelijk mee naar huis nemen. Je woog al 2400 gram en was gegroeid tot 46cm! Nu lekker thuis genieten en natuurlijk verder groeien.

Van je tante Denise kregen wij de tip voor een fotoreportage via Earlybirds. Vandaar dat Tineke Giesbers 23 juni bij ons op de Medium Care van het WKZ op bezoek kwam. Met je mooiste en oudste outfit (truitje van mama) aan als echt fotomodel op de foto. Je werd hiervoor zelfs wakker en keek ons wijs aan. Echt genoten!

Bedankt Tineke voor de super mooie foto’s en de leuke avond! We hebben ervan genoten. Een klein geluksmomentje in een nare tijd!

Dikke kus
Papa Bruin en Mama Patries

4 antwoorden
 1. sebina van wijk -de jong
  sebina van wijk -de jong zegt:

  Ysa je kent me niet ik ken jou mama van vroeger. je bent een klein vechtertje en een mooi meisje. ik wens je alle goeds toe.

  Beantwoorden
 2. Tonny en Jan Slagter
  Tonny en Jan Slagter zegt:

  Als Oma en Opa natuurlijk supertrots en blij dat alles nu goed gaat met het gezinnetje. Compliment aan Tineke Giesbers die dit wonder zeer sfeervol heeft vastgelegd in deze fotocollage.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.