Youp

Van de Ouders:
Youp is geboren op 07-08-2023 in Brussel, dit vanwege dat Nederland vol lag en geen plek had voor Youp.
Hij is geboren met 28 weken en 3 dagen na een redelijk start mochten we na 2 weken terug naar Nederland.
Het was een vermoeiende reis hoor, Youp moest daar zeker wel even van bijkomen en heeft een sprongetje achteruit gemaakt. In het ziekenhuis in Almere kwam Danielle namens de stichting Earlybirds, en heeft prachtige foto’s gemaakt. Daar zijn we dankbaar voor.
We verblijven nu nog in het ziekenhuis. Youp heeft helaas ook nog het RS virus opgelopen dus nog een sprongetje terug. Hopelijk gaan we vanaf nu weer wat sprongetjes vooruit en zo spoedig mogelijk naar huis bij zijn broer en zussen.

Van de fotograaf:
Wanneer ik in het ziekenhuis in Almere aankom zie ik een lief klein mannetje, die er al een hele reis op heeft zitten. Met 28 weken geboren in Brussel, en nu drie weken oud en gelukkig wel weer in Nederland. Youp heeft een trotse grote broer en twee lieve zussen. Speciaal voor de fotoreportage mochten ze even vrij van school en kwam oma met de kinderen naar het ziekenhuis. Broer en zussen, en ook papa en mama kunnen niet wachten totdat Youp mee naar huis mag.. Hopelijk sterkt de kleine man snel aan, en kan een mooie kraamtijd thuis beginnen. Veel geluk lieve Youp!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.