Vinz prematuur geboren met 24 weken en 2 dagen MMC Veldhoven

Vinz

Vinz prematuur geboren met 24 weken en 2 dagen MMC Veldhoven
Geboren met 24 weken en 4 dagen las ik op het aanmeldformulier. Ondertussen was er al wel een hele tijd verstreken, maar toch was ik heel benieuwd naar jou Vinz. Hoe klein je zou zijn, hoe dun je vingertjes en armpjes enzo. Afgelopen zondag was het dan zover, ik mocht je ontmoeten voor een reportage. Je drinkt net de laatste druppel uit je flesje als ik binnenkom, wat doe je dat goed! Tot mijn verbazing ben je gewoon een flinke kerel met bolle wangetjes en al zo groot. Wat zullen jouw papa en mama trots op je zijn!

Tijdens de reportage blijf je zonder moeite wakker. Je bent zo alert en knuffelig. Heel mooi om te zien en vast te kunnen leggen. Net als alle liefde die je krijgt, daar groei je waarschijnlijk zo goed van (en de melk natuurlijk). Ga zo door Vinz dan mag je hopelijk snel naar huis, lekker in je eigen kamer en genieten van je grote broers.

Liefs Kitty

2 antwoorden
 1. Carla, Dennis, Max en Ties
  Carla, Dennis, Max en Ties zegt:

  Vinz is een kanjer! Net als zijn papa, mama en grote broers! Je bent van zo ver gekomen en hebt al veel meegemaakt vriendje.
  Wat een mooie foto’s. Nog even vechten en dan ben je eindelijk thuis. Tot snel kanjer.

  Beantwoorden
 2. Loes
  Loes zegt:

  Lieve Vinz
  Ik heb alles van je Oma Trees mee mogen lezen en horen hoe je het elke paar dagen deed ook van jou Papa en Mama je hebt gevochten als een leeuw omdat je een grote kerel wilt worden en wilt stoeien met je 2 broers Je bent van heel ver gekomen en nu een fijne en prachtige baby aan het worden ga zo door mannetje dan ben je spoedig bij papa mama en je broers en in je eigen mooie bedje en kamertje en omringt door liefde .Vinz je bent een Kanjer xxxx

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.