Vince prematuur geboren 34 weken tummytub monitor

Vince

Vince prematuur geboren 34 weken tummytub monitor

Zondag 2 augustus mocht ik de kleine knappe Vince fotograferen namens de stichting. De mama van Vince deed hem vandaag voor het eerst alleen in badje. Een bijzonder moment voor papa, mama en Vince. En ik mocht daarbij zijn om dit vast te leggen. Eerst werd Vince uitgekleed en gewassen door papa en daarna deed mama hem in de tummytub. Na het badje was het tijd voor een voeding. Deze krijg hij van papa. Omdat het badje hem wel veel inspanning kostte, kreeg hij ook nog voeding door de sonde. Nog even fijn knuffelen met papa en mama en toen was het weer tijd om in bedje uit te rusten van deze inspanningen.

Vince is met 34,1 weken geboren na een vervelende zwangerschap waarbij zijn mama vanaf 24 weken het ziekenhuis in en uit ging. Gelukkig is Vince een sterk mannetje en toen ik langs kwam, was Vince al van de monitor af! Hij moest alleen nog leren goed drinken zodat hij mee naar huis mocht met zijn papa en mama. Inmiddels is Vince al fijn thuis en genieten zijn papa en mama volop van hem!

Jos, Christel en Vince, ik wens jullie alle liefde en geluk toe! Nu mogen jullie lekker van elkaar genieten thuis!

Lieve groetjes van Inge van der Wijst

4 antwoorden
 1. Suzanne van Lankvelt
  Suzanne van Lankvelt zegt:

  Lieve Christel, Jos en Vince,

  Wat ben ik trots op mijn lieve kleine neefje! Zo sterk, zo mooi en een ontzettend bijzonder kereltje! Je bent een klein wondertje en ik ben trots dat ik je tante mag zijn.

  Dikke kus
  Suzanne

  Beantwoorden
 2. Gini van den Berg
  Gini van den Berg zegt:

  Christel en Jos.

  Wat een mooi mannetje hebben jullie. En wat een vechtertje mooi zo’n klein kereltje met zo’n sterk karakter. Wij wensen jullie heel veel geluk samen met Vince.

  Beantwoorden
 3. Ruud en Christel
  Ruud en Christel zegt:

  Christel, Jos en Vince

  Wat is dit mooi gedaan en wat fijn dat Vince na een moeilijke periode naar huis mag. Wij wensen jullie heel veel geluk en liefde en dat Vince een geweldige kerel wordt maar dat lukt ook wel met zo’n vader en moeder! Geniet ervan, want de tijd gaat zo snel!

  Groetjes Ruud, Christel, Daimy en Loyce

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.