Vigo

Vigo

 

Eigenlijk verloopt de zwangerschap voorspoedig tot dat ik met 17 weken last krijg van bloedverlies. Dit houdt aan, ik moet stoppen met werken en wordt zo af en toe opgenomen in het MCA. Met 25 weken lig ik weer in het ziekenhuis als daar plots mijn vliezen breken. Paniek, we gaan met de ambulance naar het AMC. Het lijkt er op dat ik ga bevallen maar gelukkig, de weeën worden geremd. Nu moet ik in het AMC bedrust houden. Een heftige periode voor het hele gezin. Onze 2 andere kinderen worden gelukkig goed opgevangen door opa en oma en we krijgen veel hulp van familie en vrienden.

Ik weet het 5 weken vol te houden (ben dan 30,2 weken zwanger) als de bevalling toch op gang komt. Het wordt een keizersnede, de kleine ligt met de voeten beneden met de navelstreng er tussen. Op 5 mei, bevrijdingsdag, wordt Vigo geboren. Hij maakt een goede start. Huilt zelfs een beetje. Een paar uur later blijkt hij toch een klaplongetje te hebben en moeten ze een drain plaatsen. Maar al snel doet hij het erg goed, het is een pittig ventje. Na 8 dagen IC mag hij naar de highcare in MCA. Nu ligt hij op de warme kamer en moet hier leren drinken en goed groeien.

We willen stichting Earlybirds bedanken dat jullie dit doen voor ouders die in deze heftige periode zitten. We zijn superblij met de mooie foto’s die er gemaakt zijn en willen Leona daarvoor bedanken. Het duurt nog even maar wij wachten met smart dat de kleine man mee naar huis mag!

Tim, Karlijn, Twan, Jesper en Vigo

1 antwoord
  1. Barbara
    Barbara zegt:

    vigo wat leuk om te zien dat het goed met je gaat! Heel veel succes met groeien en drinken! Liefs van Liv, je buurmeisje in het Mca 😉

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.