Veere prematuur geboren met 32 weken en 6 dagen, gebroken vliezen, sond

Veere

Veere prematuur geboren met 32 weken en 6 dagen, gebroken vliezen, sond

 
Ik mocht op 10 maart bij Veere op bezoek. Nog net op tijd, want een dag later werd bekend dat er in de regio Brabant geen reportages meer gedaan konden worden in verband met alle maatregelen rondom het Coronavirus.

Veere is geboren na een zwangerschap van 32 weken en 6 dagen. Ze heeft flinke stappen gemaakt en tijdens de reportage mocht ze overdag al langere tijd van de monitor. Ze lag heerlijk tegen mama aan te slapen toen ik binnenkwam en ik werd meteen op een paar lieve lachjes getrakteerd. Veere werd voorzichtig wakker gemaakt en daarna mocht ze lekker badderen in de Tummy Tub. Nog even lekker knuffelen met papa en daarna was het tijd voor een dutje.

Lieve Veere, wat ontzettend fijn dat je inmiddels lekker bij papa en mama thuis bent! Groei maar goed en ik wens jullie alle geluk en gezondheid met jullie gezinnetje.

————————

Van de ouders:

Onze lieve Veere..

Met 32 weken en 5 dagen braken de vliezen van mama. 24 uur later was jij er al, je wou niet meer wachten! Wat zijn we trots dat je het zo goed doet en grote stappen vooruit maakt 🙂 Een dag voor de fotoreportage mocht jouw sonde eruit en was het nog “wachten” totdat je van de monitor af mocht. Precies een week later ging je mee naar huis.

Ontzettend blij met de mooie foto’s in het ziekenhuis, een waardevolle herinnering aan jouw eerste weken! Met heel veel dank aan Karin en Stichting Earlybirds 🙂

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.