Tijme prematuur geboren met 35 weken, gebroken vliezen, Catharina ziekenhuis Eindhoven, buidelen

Tijme

Tijme prematuur geboren met 35 weken, gebroken vliezen, Catharina ziekenhuis Eindhoven, buidelen
Mama van Tijme:

Dinsdag 10 oktober hebben we in de ochtend een liggingsecho en krijgen we de belinstructies bij de verloskundige mee. Over vijf weken is het zo ver, vanaf vrijdag lekker met verlof en nog rustig aan de laatste voorbereidingen doen…. in ieder geval dat dachten we! Tijme dacht daar net wat anders over. Diezelfde avond breken mijn vliezen en rijden we samen met de verloskundige naar het ziekenhuis. Langzaam dringen de woorden van de zuster tot me door. We gaan niets opwekken, het kan nog vijf weken duren maar het kan ook morgen al zo ver zijn, maar mama jij gaat in ieder geval niet meer naar huis voordat hij geboren is.

Maar wat gaan slapen om de volgende dag de status opnieuw te bekijken. Maar ook daar dacht Tijme anders over. Om 05.00u begonnen de weeën en om 07.05u was ons prachtig mannetje geboren!

Direct werden we door vrienden getipt over de Stichting Earlybirds en Janneke kwam al snel langs om deze mooie foto’s te maken, puur en niet geposeerd. Prachtig resultaat van een rollercoaster van een periode om nu vol blijdschap op terug te kijken. Tijme was zelfs zo sterk en strijdlustig dat we al na iets meer dan twee weken naar huis mochten, waar we nu van hem én de foto’s genieten.

Janneke, enorm bedankt!!

——————–

Door de fotograaf:

Op een mooie zondagochtend mocht ik naar het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Daar was Tijme geboren na een zwangerschapsduur van 35 weken.

Ik ontmoet twee trotse ouders terwijl Tijme lekker ligt te buidelen bij zijn papa. Tijme mocht voor het eerst in bad, leuk, daar kan ik mooi foto’s van maken! Wat genoot hij daarvan! Heel bedreven kleed papa Tijme weer aan en buidelt hij nog eventjes lekker bij mama. Tijdens het maken van de foto’s krijgen deze lieve ouders te horen dat ze een “rooming-in” kamer krijgen, waardoor Tijme lekker bij hun kan blijven. Wat een fijn nieuws (weer een stapje dichterbij het naar huis mogen)!

Joris, Margot en Tijme, Ik wens jullie heel veel geluk!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.