Ties prematuur 28 weken zwangerschapsvergifiting Ronald MC Donald huis

Ties

Ties prematuur 28 weken zwangerschapsvergifiting Ronald MC Donald huis

Op donderdag 10 december mocht ik Ties in het AZM vastleggen. Dit kleine dappere ventje werd geboren op 9 november na een zwangerschapsvergiftiging toen mama 28 weekjes en 6 dagen zwanger was van hem. Mama Maartje en papa Patrick verblijven nu al een maand in het Ronald McDonald huis, zodat ze lekker dichtbij hun kleine ventje kunnen zijn. In deze tijd hebben ze al heel wat overwinningen en tegenslagen gehad, maar Ties is een vechtertje en krijgt alle liefde, aandacht en zorg zodat hij hopelijk binnenkort overgeplaatst mag worden naar een ziekenhuis dichter bij huis.

Toen ik op de afdeling aankwam werd ik verwelkomd door een van de lieve zusters die op de neonatologie rondlopen, ze wees me de weg naar het gezinnetje. Papa en mama vertelden over hoe hun tijd als gezinnetje tot nu toe was geweest en Ties meldde zich ondertussen omdat hij toch wel een beetje honger had. Mama en Ties hebben nog lekker gebuideld, waarna het weer tijd was dat Ties verzorgd werd en lekker in zijn bedje terug gelegd werd. Op het laatste wilde hij toch wel eens even zien wat er nu allemaal gebeurde om zich heen en liet ook nog even zijn oogjes zien!

‘Lieve Patrick, Maartje & Ties, veel geluk samen en ik hoop dat al de komende stapjes voor een snel thuiskomen mogen zorgen’

******

De ouders:

Na een heftige periode is onze zoon Ties geboren, ondanks deze moeilijke tijd zijn we enorm trots op ons kleine ventje. Bij de geboorte was Ties 950 gram, inmiddels is hij al heel wat gegroeid hij heeft nu een gewicht van 1438 gram. Via onze lieve zusters kwamen we in contact met Stichting Earlybirds en mochten wij genieten van deze hele fijne zorgzame ervaring.

4 antwoorden
 1. Frans janssen
  Frans janssen zegt:

  Liefste Ties
  Allereerst wens ik je proficiat dat je voor deze ouders hebt gekozen
  Goede keuze want jouw papa was een school vriend van mijn zoon Davy
  Het fijne is dat ook mijn zoon te vroeg was op deze wereld en eerst 1100 gram woog bij de komst op deze wereld
  Na 63 dagen gelegen te hebben op de afdeling waar jij nu verblijft nu na 28 jr ik mag zeggen dat dankzij de super artsen en goede medicatie een prachtige gezonde kerel is geworden
  Ties ik wens je alle geluk en goede beterschap denk maar alles komt wel goed
  Wil niet te vroeg naar huis
  En nochmaals proficiat met je zorgzame ouders
  Vele groetjes Frans papa van Davy

  Beantwoorden
 2. Maartje
  Maartje zegt:

  Dag lieve papa, mama en ties!

  Wat ontzettend leuk dat ik jullie zo voorbij zie komen. Wij willen jullie heel veel geluk en liefde wensen met jullie mooie mannetje.

  Liefs Geo en Maartje (uit het RMH)

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.