Thymo prematuur geboren met 32+ weken, Tjongerschans, borstvoeding, buidelen, sonde

Thymo


Thymo prematuur geboren met 32+ weken, Tjongerschans, borstvoeding, buidelen, sonde

Op zaterdag 6 april werden wij in het ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen bezocht door fotografe Sjoukje die namens Stichting Earlybirds een fotoreportage ging maken van jou, Thymo.

Jij werd geboren met ruim 32 weken zwangerschap. Je vond dat het wel tijd werd om het levenslicht te zien. En dit hadden wij niet verwacht. Tijdens de fotoreportage was je erg helder en ontspannen. Je mocht eerst even bij heit liggen maar na een tijdje begon je honger te krijgen en heb je lekker bij mem aan de borst gedronken. Daarna kreeg je weer kleertjes aan en ging je lekker in je bedje liggen waar je je Earlybirds knuffeltje goed vasthield.

Gelukkig mocht je op 14 april met ons mee naar huis, waar je verder door mag groeien.
gr. Heit en Mem

————————

Door de fotografe:

Op zaterdag 6 april mocht ik naar het ziekenhuis de Tjongerschans in Heerenveen om een rapportage te maken van Thymo. Thymo is geboren met 32 weken zwangerschap.

Ik was er rond 16.30 zodat ik het verzorgmoment van Thymo kon vastleggen. Thymo je bent heel helder op het moment dat ik bij je bent. Je ouders stralen zoveel liefde naar je toe, zo mooi om te zien. Na het wassen even lekker met heit buidelen, daarna naar mem omdat je wel zin had in de borst. Na de borstvoeding krijg je de kleertjes weer aan, en ga je weer lekker in je bedje samen met een earlybirdje die je goed vasthoudt.

Lieve Thymo, groei maar goed. Dan mag je samen met je heit en mem je grote zus en 2 broers mee naar huis.
Heel veel geluk samen.
Liefs Sjoukje

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.