Thomas Erik prematuur 33 weken tweeling

Thomas & Erik

Thomas Erik prematuur 33 weken tweeling

Op 5 december kwamen Thomas en Erik met 33 weken en 5 dagen ter wereld. Toen hun moeder voor een gewone controle naar het ziekenhuis moest, bleek er weeënactiviteit te zijn. Na een paar keer zonder resultaat aan de weeënremmers te zijn geweest, kreeg ze uiteindelijk opwekkers. In eerste instantie ook met weinig resultaat, maar met uiteindelijk met een weeënstorm waarin de tweeling in sneltreinvaart is geboren.

Ondanks de onverwacht vroege geboorte doen de twee broertjes het ontzettend goed. Toen ik kwam fotograferen bij dit knappe stel was Thomas al van de monitoring af. Dit was de dag waarop ze voor het eerst kleertjes aan kregen en in een gewoon bedje mochten slapen. Een bijzonder moment om bij te zijn!

Thomas en Erik vonden het allemaal wel prima met die grote camera erbij. Ze hebben de hele tijd lekker door geslapen. Grote trotse zus Jinte was ook mee en heeft lekker met ze geknuffeld.

Ik wens jullie voor de toekomst heel veel geluk en liefde!

Groetjes, Anneke.

 

4 antwoorden
 1. André
  André zegt:

  Gister hebben wij de prachtige foto-reportage ontvangen.
  Anneke heeft de foto’s gemaakt terwijl wij beide jongens aan het verzorgen waren. Dagelijkse routine waar je zelf niet bij stil staat om vast te leggen. Op dit moment zit de usb card in onze televisie en kijken wij trots naar de foto’s.

  Anneke en early birds heel erg bedankt!

  André, Iris, Jinte, Thomas & Erik

  Beantwoorden
 2. Usha en Shaya
  Usha en Shaya zegt:

  Gefeliciteerd met jullie mooie, schattige jongens. Ik hoop voor jullie dat de Erik en Thomas snel op kracht zijn en gauw naar huis mogen. Wij wens jullie samen een mooie jaarwisseling, met veel liefde, geluk en gezondheid voor het nieuwe jaar.

  Beantwoorden
 3. Judith
  Judith zegt:

  Trots op mijn vriendin dat ze zulke mooie en gezonde jongens op de wereld heeft gezet. Trots dat ik me tante mag noemen van deze geweldige jongens. De eerste foto’s zien er erg mooi em vertederend uit. Ben heel erg benieuwd naar de andere foto’s

  Judith

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.