Thijs prematuur geboren met 32 weken, Radboud ziekenhuis, CWZ Nijmegen

Thijs

Thijs prematuur geboren met 32 weken, Radboud ziekenhuis, CWZ Nijmegen
Op Hemelvaartsdag ontmoette en fotografeerde ik Thijs met zijn toegewijde papa en mama. Thijs is op het moment van de reportage alweer 5 weekjes oud.

Thijs is geboren met 32 weken zwangerschap, spontaan was de bevalling op gang gekomen en hij wist denk ik heel zeker dat hij gewoon al geboren wilde worden. Gelukkig doet Thijs het ontzettend goed en zijn er geen complicaties geweest. Ik vond het prachtig om te zien dat Thijs heel rustig werd van de aanwezigheid van zijn ouders. Pure liefde als je het mij vraagt.

Tijdens de reportage mocht hij lekker drinken bij mama en kreeg hij een schone outfit. Tussendoor werd hij gewogen om te zien hoeveel hij gedronken had. Inmiddels is Thijs sterk genoeg om helemaal zelf te drinken en is hij lekker met zijn papa en mama mee naar huis!

Lieve Thijs, je bent een kanjer en je boft dat je in een heel warm nest geboren bent. Lekker thuis gaan wennen  nu en veel plezier en goeds gewenst voor de toekomst samen!
Ineke

———————-

Van de ouders:

Geheel onverwachts kwam op 19 april 2017 onze zoon Thijs ter wereld bij een zwangerschap van 32 weken in het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen, waar hij 4 dagen op de highcare afdeling heeft verbleven.

Vanaf het eerste moment is Thijs een vechter geweest. Na 4 dagen kon Thijs dan ook al worden overgeplaatst naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. In totaal hebben we 6 weken met Thijs in het ziekenhuis gelegen, groot was de vreugde toen we Thijs op woensdag 31 mei eindelijk mee naar huis mochten nemen. Wij zijn stapelgek op onze kleine grote kanjer, en kunnen nu eindelijk thuis genieten van Thijs.

Dankzij Ineke van Earlybirds hebben wij een hele dierbare, mooie reportage mogen ontvangen. Lieve Ineke onwijs bedankt voor jouw bijzondere bijdrage! Dankzij jou hebben wij prachtige foto’s van onze Thijs. Wij zullen jou hier altijd dankbaar voor zijn.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.