Emy prematuur geboren met 27 weken en 3 dagen, St. Jansdal Harderwijk, couveuse

Emy

Emy prematuur geboren met 27 weken en 3 dagen, St. Jansdal Harderwijk, couveuse
Lieve Emy,

Wat heb jij al een druk leventje voor zo een klein meisje. Na 27 weken vond je het tijd om geboren te worden. Veel te vroeg natuurlijk, maar je deed het vanaf het begin al super goed hoorde ik van papa en mama. In de aanvraag voor de fotoshoot stond al omschreven dat je een pittig meisje bent.. en dat heb ik met eigen ogen kunnen zien. Zo klein, met al een beetje spekkies, kijk jij zo wijs om je heen! Als ik je in je ogen kijk kan ik bijna niet geloven dat je zo vroeg bent geboren.

Je hebt 2 trotse grote broers en een nog trotsere papa en mama. Wat een liefde! We maken foto’s in je couveuse, maar een paar dagen later hoor ik al van mama dat je al over bent naar een warmte bedje. Super goed!

Je mag eventjes in badje, krijgt daarna je voeding en kijkt dan nog even heerlijk wijs om je heen waarna het toch wel tijd is om te gaan slapen. Lieve kleine Emy, groei maar goed zodat je lekker met papa, mama en je broertjes mee naar huis kan.
Liefs, Lin

———————-

Van mama:

Lieve Emy,

Wat zijn wij onwijs trots op jou! Je bent nog maar zo klein maar o zo dapper meisje. Elke dag weer zijn wij verbaasd welke stap jij al weer bereikt hebt. Het lijkt er op dat jij net als wij graag met ons mee naar huis wilt. Gelukkig gaat dit niet meer zo heel lang duren. Voor nu lieve Emy groei nog maar even goed door! Jou 2 grote broers zullen goed voor je zorgen als je thuis bent.

Liefs mama

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.