Carlijn & Tess prematuur geboren met 33 weken en 4 dagen, tweeling, lkeizersnede, longrijping, MST Enschede, sonde, borstvoeding

Tess & Carlijn

Carlijn & Tess prematuur geboren met 33 weken en 4 dagen, tweeling, lkeizersnede, longrijping, MST Enschede, sonde, borstvoeding

 
Door de ouders:

We hadden er rekening mee gehouden dat ze eerder zouden komen zoals veel tweelingen. Na een goede zwangerschap zonder problemen, bleek toch bij de laatste echo dat er complicaties waren opgetreden met te weinig vruchtwater. De eerdere controles waren allemaal goed vandaar dat dit nieuws ons overviel.

Op zondag 7 juli werden onze mooie meisjes door een keizersnede met 33+4 weken na 2 longrijpingsprikken geboren. De een kwam om 13.23 en de andere om 13.25 ter wereld. En wat doen ze het goed! Wat zijn we blij en trots op onze mooie meisjes. We staan er versteld van hoe sterk ze zijn.

De afgelopen paar weken zijn erg heftig geweest en we hopen dat we ze snel mee naar huis mogen nemen. Dankzij Claudia hebben we mooie en intieme momenten kunnen vastleggen van deze periode. Super fijn! Onze dank is daarbij erg groot zodat we de mooie momenten kunnen herbeleven in deze moeilijke en heftige periode! Ook Stichting Earlybirds heel erg bedank!!

———————

Door de fotografe:

Het blijft altijd bijzonder om een meerling te mogen fotograferen. Ook op deze mooie warme zomerdag in juli vertrok ik naar het MST in Enschede. Tess & Carlijn waren net gezien door kinderarts en klaar voor hun reportage. Knap hoor zo een volle ochtend en geen kik geven. De meisjes genoten van hun badje en wasbeurt. Daarna nog even op de weegschaal en, wauw, weer wat in gewicht aangekomen!

Nadat dat achter de rug was, was het tijd voor de voeding. Papa gaf het flesje en mama de borst. Ook de sondevoeding kwam er nog aan te pas want na zo een drukke en spannende ochtend is zelf drinken best nog heel zwaar.

Momenteel wachten papa en mama tot de meisjes vrij van hun dipjes zijn en de deur om naar huis te mogen gaan staat op een kiertje…. Mooi lief gezin, Ik wens jullie alle goeds samen voor nu en voor de toekomst!

Liefs,
Claudia de Graaf

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.