Olivier & Rozemarijn prematuur geboren met 33 weken en 5 dagen, tweeling, gebroken vliezen, longrijping, weeenremmers, couveuse, buidelen, sonde

Olivier & Rozemarijn

Olivier & Rozemarijn prematuur geboren met 33 weken en 5 dagen, tweeling, gebroken vliezen, longrijping, weeenremmers, couveuse, buidelen, sonde

 
Even voorstellen:

Wij zijn Gijsbert & Evelien Meuleman en sinds 20 juli 2019 de trotse ouders van onze prachtige tweeling Olivier & Rozemarijn!

Tijdens een drukke week vol voorbereidingen voor de bruiloft van goede vrienden (waar wij ceremoniemeesters mochten zijn), braken in de nacht van woensdag op donderdag opeens spontaan de vliezen bij Olivier. Contact opgenomen met het ziekenhuis en ja hoor, er volgde een opname. Omdat Evelien nog geen 34 weken zwanger was werden er gelijk longrijping en weeënremmers toegediend. Alles leek daarna rustig. We gingen er dus van uit dat de tweeling nog wel even zou blijven zitten.

Die vrijdag ging Gijsbert naar de bruiloft en Evelien keek de dag mee via een livestream vanuit het ziekenhuis. Kort na het einde van het avondfeest vond Olivier het wel tijd om zich te melden. Na een snelle bevalling mochten we jullie op zaterdagmorgen al in de armen sluiten. Wat waren jullie prachtig… maar ook nog zó klein! Jullie werden direct onderzocht door de kinderarts en hij was gelukkig heel tevreden. Jullie zijn echt twee toppertjes!! Olivier woog bij de geboorte 1.790 gram, Rozemarijn had het gewicht van 2.110 gram.

Inmiddels zijn we bijna twee weken verder en wat hebben jullie grote stappen gezet! Beiden al uit de couveuse en Rozemarijn is zelfs al van de monitor. Wat zijn we trots op jullie! We nemen alle tijd om met jullie te buidelen en elkaar te leren kennen.

Het is een rollercoaster van emoties maar de trots en dankbaarheid overheerst! We genieten echt van onze prachtige wondertjes! We zijn Juliantien heel dankbaar voor de foto’s de ze heeft gemaakt. Een mooie, blijvende herinnering voor later!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.