Storm & Alicia prematuur 34 weken tweeling

Storm & Alicia

Storm & Alicia prematuur 34 weken tweeling

Donderdagochtend 31 augustus ontmoette ik in Isala in Zwolle Storm & Alicia met haar trotse ouders, grote zus van 6 jaar en grote broer van 20 maanden. Tijdens de reportage mochten zij in een apart kamertje de tweeling verzorgen en voeden. Moeder heeft de kindjes beiden een keer aangelegd, en de rest van de voeding kregen zij via de sonde. Het was een gezellige drukte in dat kleine kamertje.

Storm & Alicia zijn 23 augustus geboren, dus inmiddels alweer 8 dagen oud. Na een zwangerschap van 34 weken waren de weeën spontaan begonnen. Een week hiervoor was hun moeder ook al in het ziekenhuis geweest, omdat de groei van beiden wat achter leek te blijven, hiervoor was ze extra onder controle. Het was wel een grote verrassing dat zij spontaan zwanger was van een tweeling, in het begin waren dit zelfs 3. Maar na wat bloedverlies en controle bleken er twee hartjes te kloppen. Bij de geboorte wogen Storm & Alicia 1955 en 2015 gram. Inmiddels zijn ze al boven het geboortegewicht, dus ze doen het erg goed!

Lieve Storm & Alicia, heel veel geluk en gezondheid toegewenst voor de toekomst, nu nog even goed zelf voldoende drinken en dan hopelijk binnenkort naar huis…

Liefs Geke

1 antwoord
  1. Kimberley van steenwijk
    Kimberley van steenwijk zegt:

    Heep veel geluk met jullie 2 ukkies t zijn 2 knapperds <3 wij zijn een dag na jullie savonds naar huis gegaan
    Geniet er lekker van

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.