Stijn en Ruben

collage stijn en ruben2

Ouders;
Na een spannende zwangerschap werd onze tweeling met 34 weken en 4 dagen met een spoedkeizersnede geboren. Dit nadat de ctgs begonnen af te wijken,de flow meting steeds verder achteruit ging, de groei achter bleef en de bloedplaatjes van mij gingen zakken. En omdat onze oudste dochter Rosalie met 32 weken zwangerschap op onverklaarbare wijze is overleden, wilde ze geen risico meer nemen. Om 11.40 uur werd Ruben geboren en 2 minuten later z’n broertje Stijn. Allebei lieten ze gelijk wat van zich horen. Ruben woog 2360 gram en Stijn 1685 gram. Bij Stijn hadden ze problemen verwacht vanwege z’n lagere gewicht maar uiteindelijk had Ruben het zwaarder en kreeg hij zuurstof toegediend. Gelukkig ging dat na een paar dagen beter en mocht hij er van de zuurstof af.

Inmiddels zijn ze alweer een week oud en gaat het steeds beter. Elke dag maken ze wel stapjes vooruit en zijn ze erg positief over ze. We hopen dat ze snel naar huis mogen, maar eerst maar eens goed groeien en leren drinken.

De fotoshoot met Everdien van Winkoop van Geliefd fotografie was erg leuk en ontspannen. Wat een passie heeft zij voor haar vak en wat een geweldige en waardevolle foto’s maakt ze. Niet alleen had ze aandacht voor ons maar ook voor ons zoontje Jelle. Hij voelde zich op zijn gemak en wilde ook wel op de foto. We zijn benieuwd naar de rest van de foto’s, want dit ziet er al veelbelovend uit.

Groetjes Kees,Jacoline,Jelle,Ruben en Stijn.

 

Fotograaf;

30 november kreeg ik een mail van Earlybirds. Of ik de tweeling Stijn & Ruben zou willen fotograferen. Natuurlijk wil ik dat! En ook nog eens een tweeling! Wat een feestje! Ik las in de mail dat Kees en Jacoline na 32 weken zwangerschap afscheid moesten nemen van hun dochtertje. Wat een vreselijke gebeurtenis! Dit trok mij zo aan, dat ik met nog meer liefde hun tweeling wilde fotografen.

Op 3 december was het zover. Ik mocht weer richting het St Jansdal om daar dit mooie gezin te ontmoeten. Al snel leerde ik Jelle kennen. De grote broer van de tweeling. Oh, wat een schatje zeg! En zo lief voor zijn broertjes. Stijn & Ruben mochten in bad en dus zette ik Jelle snel op de rand zodat hij ook kon meegenieten. Het was een bijzonder moment want de tweeling mocht voor het eerst ‘samen’ in bad. Zo geweldig om te zien hoe een tweeling op elkaar reageert. Ze pakken elkaar handje, draaien de hoofdjes naar elkaar toe. Echt prachtig!
Na het bad moment hebben we nog een paar mooie familiekiekjes gemaakt. Natuurlijk horen die erbij. Na anderhalf uur ben ik richting huis gegaan en heb ik ‘s avonds het 1e voorproefje naar ze toegestuurd. Wat waren ze blij zeg!
Ik werd gelukkig van hun mooie woorden 🙂

Lieve Stijn & Ruben, ik wens jullie al het beste toe! Ik hoop dat jullie snel met jullie papa, mama en grote broer naar huis mogen zodat jullie als gezin kunnen genieten. Ik hoop jullie ooit weer eens te zien.

Liefs, Everdien.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.