Sophie prematuur geboren emt 34 weken, Gelderse Vallei Ede, HELLP syndroom, keizersnede

Sophie


Sophie prematuur geboren emt 34 weken, Gelderse Vallei Ede, HELLP syndroom, keizersnede

Voor de herfstvakantie was ik in de Gelderse Vallei in Ede om een reportage maken van Sophie en haar moeder. Helaas kon haar vader er niet bij zijn, maar het was erg gezellig met de meisjes.

Sophie werd met 34 weken geboren. Dit kwam doordat haar moeder het HELLP syndroom had. Daarvoor lag ze al in het ziekenhuis, maar helaas ging het toch allemaal onverwacht heel snel slechter met haar waardoor Sophie snel gehaald moest worden. Het was een heftige ervaring voor haar moeder en het was en is best emotioneel voor haar. Dat kan ik natuurlijk heel goed begrijpen, want wat is het spannend als je niet weet hoe het met jou en je kindje gaat verlopen.

Gelukkig gaat het na de geboorte al snel heel goed met Sophie en maakt ze grote stappen vooruit. Een paar dagen na mijn bezoek mag ze dan ook al naar huis en nu kunnen haar ouders thuis van haar genieten. Ik wens jullie veel geluk samen met Sophie!

1 antwoord
 1. Nathalie Schot
  Nathalie Schot zegt:

  Ik wil Angeline heel graag bedanken voor de prettige shoot, en het prachtige resultaat!
  De shoot zelf was lekker ontspannen; ik kon lekker mijn ding doen met Sophie, en ondertussen maakte Angeline de foto’s en waren we gezellig aan het kletsen.
  Toen we de collage en het stukje tekst in deze blog ontvingen waren we super blij, en ook heel benieuwd naar de rest van de foto’s. Die hebben we gister ontvangen, en wat een fantastisch resultaat! Ons mooie meisje is echt vastgelegd zoals zij is; een lief en tevreden meisje wat er van houdt om te knuffelen.
  Nogmaals heel hartelijk dank voor deze mooie shoot na een moeilijke periode.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.