Soof prematuur geboren met 33 weken en 3 dagen, warmtebedje, Groene Hart ziekenhuis Gouda

Soof

Soof prematuur geboren met 33 weken en 3 dagen, warmtebedje, Groene Hart ziekenhuis Gouda
Van de ouders:

“Na een voorspoedige zwangerschap van 33 weken, zijn wij geheel onverwachts op donderdag 2 februari 2017 al de trotse ouders geworden van onze prachtige dochter Soof. Soof kwam heel spontaan en mama had tot 2 uur voordat Soof ter wereld kwam nog steeds niet het idee dat ze ging bevallen maar dat ze gewoon wat indalings pijn had. Uiteindelijk werd het steeds erger en hebben we rond 03:30 uur toch maar de verloskundige gebeld. Zij constateerde dat ik weeën had.

Toen we in het ziekenhuis arriveerden om 04:15 uur was Soof niet meer te remmen. De bevalling verliep voorspoedig en Soof kwam om 06:05  uur ter wereld. Gelukkig begon Soof meteen te huilen en hoefde ze niet aan de beademing. Alles leek in orde en Soof mocht meteen in een warmtebedje. De eerste anderhalve week lag ze aan de monitor. Toen deze er met 35 weken vanaf mocht lag ze ook al in een normaal bedje met kruiken. Soof is een hele sterke meid en heeft sinds haar geboorte al flinke stapjes gemaakt. Nu na drie weken lijkt ze ook het zelfstandig drinken heel goed op te pakken en mogen we zelfs aan thuis gaan denken!

We zijn erg dankbaar voor de lieve verpleging in het GHZ en voor het feit dat Soof het zo goed doet. Wij zijn superblij met de foto’s die Michael voor ons gemaakt heeft. Het is voor ons een hele mooie herinnering aan een periode waarin onze wereld toch wel even helemaal op zijn kop staat omdat het even helemaal anders loopt dan we gedacht hadden. Desondanks zijn wij erg gelukkig met ons wondertje en genieten volop van haar.

Stichting Earlybirds en Michael echt ontzettend bedankt dat jullie deze mooie herinnering mogelijk maken!

Heel veel liefs Frank, Theresa en Soof”

———————

Van de fotograaf:

“Ik deed mijn gordijnen open en zag dat de wereld wit was. Het had gesneeuwd en ik had geen mooiere dag kunnen wensen om Soof te fotograferen. Vanuit Vlaardingen reed ik vroeg in de ochtend naar het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda om Soof, Frank en Theresa te ontmoeten.

Wat is Soof een mooi meisje! Ze kon nog niet volledig zelfstandig drinken maar was enorm sterk. Soof oefende goed bij mama en dat gaf mij de gelegenheid om uitgebreid kennis te maken. Tijdens het fijne gesprek kon ik rustig foto’s maken van deze kanjer. Ik wens Soof en haar ouders heel veel geluk toe.

Warme groet van Michael Lansbergen, Lansmountains Photography.”

1 antwoord
  1. Linda
    Linda zegt:

    Heel herkenbaar. Van onze oudste ben ik met 32.5 weken bevallen en ik heb de hele ochtend gedacht dat ik gewoon rugpijn had. Om 13.30 uur toch maar richting ziekenhuis ‘voor de zekerheid’ en daar bleek dat ik al 9 cm had. Ze is geboren om half drie en inmiddels al zes jaar oud en een sterke lieve vrolijke en slimme meid. Heel veel geluk gewenst met jullie dochter.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.