Sofia prematuur geboren met 28 weken, JBZ, knuffelen, sonde, buidelen

Sofia

Sofia prematuur geboren met 28 weken, JBZ, knuffelen, sonde, buidelen

 
Van de fotograaf:

Vandaag is het 3 februari en mag ik een reportage gaan maken van Sofia. Wat een prachtig en sterk meisje. Ze heeft het tijdens de reportage ontzettend goed gedaan. Ze was aan het vechten tegen haar slaap omdat ze zo nieuwsgierig was. Wat een liefde krijgt deze grote kleine meid van haar papa en mama. Bedankt dat ik deze reportage voor jullie mocht maken, ik wens jullie alle geluk met jullie mooie Sofia.

———————

Van de ouders:

Als Marcella naar ons komt om te fotograferen, is onze grote kleine meid al 8 weken oud. Voor ons heeft ze al echt vorm gekregen en heel veel vooruitgang geboekt hier in het JBZ. We zijn heel trots op haar.

Wij wilden heel graag een fotoshoot doen met Stichting Earlybirds, maar in de eerste weken vonden we foto’s maken ook confronterend. We vonden het hartverscheurend hoe onze dochter van 770 gram zo hard aan het werk was een plekje in te nemen op de wereld. Wij hadden haar dit niet gegund. Maar tegelijkertijd waren we ook erg blij en dankbaar dat ze van ons een gezinnetje mocht maken.

Mijn placenta werkte al een hele poos niet meer voldoende om haar de voedingsstoffen te geven die ze nodig had in de buik. Al was de uitkomst van mijn zwangerschap onzeker, toch wilde ik de kleine baby een warm gevoel geven in de buik. Alles wat ik kon doen om ervoor te zorgen dat ze het goed had. Nu zijn we altijd bij haar. En geven we haar een warm gevoel door lekker met haar te knuffelen, een warme hand neer te leggen als ze het moeilijk heeft en haar samen te verzorgen.

Dankjewel lieve Sofia, dat je bij ons bent.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.