Shreya prematuur geboren met 34 weken en 1 dag, Antonius ziekenhuis, borstvoeding, sonde, knuffelen, keizersnede

Shreya

Shreya prematuur geboren met 34 weken en 1 dag, Antonius ziekenhuis, borstvoeding, sonde, knuffelen, keizersnede

 
Op 17 september mocht ik een fotoreportage maken van Shreya in het Antonius ziekenhuis in Utrecht. Deze kleine meid is geboren na 34 weken plus 1 dag zwangerschap.

Door de vader en moeder van Shreya word ik heel hartelijk ontvangen. Moeder ligt met Shreya aan haar borst op bed. Shreya probeert al heel goed te drinken, maar moet daarna nog wel even bijgevoerd worden via de sonde. Dan wordt ze lekker in doeken ingepakt en kan het knuffelen met papa en mama beginnen. Ondertussen hoor ik het geboorteverhaal van Shreya.

Na wat bloedverlies in week 34 ging moeder naar het ziekenhuis om te kijken of alles nog goed ging met de kleine meid. Na wat onderzoeken bleek dat moeder al 2 cm ontsluiting had en kreeg ze te horen dat ze die dag al zou gaan bevallen. Alles ging vervolgens erg snel en omdat het niet zo goed ging met Shreya werd ze uiteindelijk met een keizersnede gehaald. Moeder en dochter maken het nu gelukkig goed. Zodra Shreya helemaal zelfstandig kan drinken, mogen ze naar huis.

Ik wens Shreya, haar vader, haar moeder en grote broer (die er nu even niet bij was) alle geluk van de wereld! Hopelijk mogen jullie snel naar huis.
Liefs Nienke

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.