Senn & Vera prematuur geboren met 29 weken en 3 dagen, MMC Veldhoven, gebroken vliezen, keizersnede, Ronald McDonaldhuis, couveuse

Senn & Vera

Senn & Vera prematuur geboren met 29 weken en 3 dagen, MMC Veldhoven, gebroken vliezen, keizersnede, Ronald McDonaldhuis, couveuse
Van de fotograaf:

Zaterdagochtend 26 november had ik afgesproken met de papa en mama van Senn en Vera in het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Zij zijn blij dat hun kleintjes nu wat dichter bij hun woonplaats Spijkenisse liggen. Nathalie moest namelijk in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven bevallen, omdat er geen plaats was in een gespecialiseerd ziekenhuis in de buurt. Met 29 weken en 3 dagen zwangerschap braken haar vliezen en zijn Senn en Vera met een keizersnede gehaald.

Dave en Nathalie verbleven een aantal weken in een Ronald McDonald huis om toch dichtbij hun kleine vechtertjes te kunnen zijn. Inmiddels liggen Senn en Vera niet meer in de couveuse en hebben ze samen al heel wat stapjes vooruit gemaakt.

De nacht voor de fotoreportage had Senn een dipje, waardoor hij wat moe was. Vera daartentegen was heel actief en liet zien hoe sterk ze al is.

Dave en Nathalie, ik hoop dat Senn en Vera allebei snel sterk genoeg zijn om met jullie mee naar huis te mogen. Veel geluk met zijn viertjes!

2 antwoorden
 1. Oma Marijke
  Oma Marijke zegt:

  Wat een prachtige fotocollage en mooi verwoord hoe ze te wereld gekomen zijn. Vanmorgen heb ik voor het eerst mijn kleindochter in mijn armen gehouden, wat een mooi moment was dat. Wij zijn ook heel trots en blij dat ze het zo goed doen!!

  Beantwoorden
 2. Ria Deijkers-de Groot
  Ria Deijkers-de Groot zegt:

  We zijn zo blij voor Dave en Nathalie dat het goed gaat met de tweeling. Ze waren zo klein, had nog nooit het van zo dichtbij meegemaakt (ben vriendin van Oma). Kan me Dave nog zo goed herinneren als baby.
  Heerlijk te zien al die fijne foto’s.
  Deze stichting doet het zo goed.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.