Sem

Sem

 

De ouders:

Op 27 februari braken mijn vliezen, met een zwangerschapsduur van 28 weken. Ik werd met de ambulance naar Maastricht gebracht, waar ik 4 weken heb gelegen. Met 32 weken mocht ik naar huis, onder voorwaarde dat ik thuis zou rusten en dagelijks naar het ziekenhuis in Venlo zou gaan voor controles.

Ik ben 1 nacht en dag thuis geweest, toen kreeg ik koorts en weeën. Met 32+2 is onze zoon Sem Gubbels geboren. Na eerst wat ademondersteuning te hebben gekregen en wat medicatie maakt hij het prima. Hij is van couveuse naar bedje gegaan. Hij is nu 35 weken en moet nu nog zelfstandig leren drinken, en 4 daagjes alarmvrij blijven, als dit allemaal goed gaat hopen we hem snel mee naar huis te nemen.

2 antwoorden
  1. Imke
    Imke zegt:

    Wat fijn dat het zo goed gaat met Sem! En wat een mooie foto’s, hij is al goed gegroeid! Helaas heb ik jullie na de bevalling niet echt meer gezien, maar ik hoop dat we ons nog even tegenkomen voor jullie naar huis mogen. Zo niet, wens ik jullie heel veel geluk met jullie mooie mannetje! Liefs Imke (ik heb de bevalling gedaan van Sem!)

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.