Sara prematuur 34 weken

Sara

Sara prematuur 34 weken

Lieve Sara…

Geheel onverwachts is Sara met 34 weken geboren. Een prachtig lief klein meisje. Gelukkig had ze een goede start en na een kleine week in het WKZ mocht Sara al naar het Diakonessenhuis.

Sara doet het hartstikke goed en toen de foto’s gemaakt werden (Sara is hier bijna 2,5 week) dronk ze al 5 voedingen helemaal zelf. Haar trotse papa en mama hopen dat ze al heel snel mee naar huis mag en als Sara zo doorgaat zal dat snel gebeuren.

Rosalinde en Mark ik wens jullie heel veel geluk en liefde met de kleine Sara!

Liefs Paula Bouman

******

De ouders:

Dat Sara eerder is geboren, verbaasd ons niets. Ze was al sinds het begin van de zwangerschap heel actief en vol aan het bewegen in mijn buik. Dat ze zo vroeg al wilde komen dat was wel wat onverwacht. Ik had nog geen dag verlof en was nog actief elke dag door wind en regen op de fiets naar werk aan het gaan. Ondanks de weeënremmers, wilde ze graag met ons en de wereld kennismaken. Ze deed het gelukkig vanaf het begin al heel goed, onze superbaby! Alleen het prikken van de infusen is niet iets waar ze heel blij van werd. Gelukkig mocht het infuus er na een korte week al uit en maakte ze elke dag enorme sprongen vooruit! Hierdoor mocht ze veel sneller als verwacht met ons naar huis. We genieten enorm van haar, en zij vooral van de badjes, zoals ook op de foto’s genomen door Paula goed te zien is. We zijn heel blij met de foto’s van Paula, want deze afgelopen weken zijn als een flits voorbij gegaan zonder dat we af en toe beseffen wat er allemaal is gebeurd. Het is mooi om met deze foto’s terug te gaan naar deze eerste periode met ons mooie lieve meisje!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.